Ezgi Mola'dan Sert Hayvan Hakları Yasası Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokakta tabanca ile köpek vurup öldürüen Alp Erkin hakkında çok sert bir mesaj yayınlayarak ilgilileri acil olarak hayvan hakları yasasını çıkarmaya davet etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokakta tabanca ile köpek vurup öldürüen Alp Erkin hakkında çok sert bir mesaj yayınlayarak ilgilileri acil olarak hayvan hakları yasasını çıkarmaya davet etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Mola, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokakta tabanca ile köpek vurup öldürüen Alp Erkin hakkında çok sert bir mesaj yayınlayarak ilgilileri acil olarak hayvan hakları yasasını çıkarmaya davet etti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Şimdi siz karar verin ALP ERKİN BUNU TASARLAYIP ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRİP SİLAHI BELİNE TAKIP YENİDEN GELİYOR, karısı KÖPEĞE SALDIRIYOR, OMURGASIZ DA KÖPEĞİ VURUYOR ! Ceza aldığın, ecelinle geberdiğin gün bayramımdır SADİYE-ALP ERKİN ÇİFTİ! Herkes paylaşsın" ifadelerini kullanan Mola bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;