Ezgi Mola'dan Bebek Müjdesi! Hamile Olduğunu Açıkladı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, yaptığı açıklamada hamile olduğu müjdesini sevenleriyle paylaştı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, yaptığı açıklamada hamile olduğu müjdesini sevenleriyle paylaştı. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ezgi Mola, yaptığı açıklamada hamile olduğu müjdesini sevenleriyle paylaştı. 

 

Hamile olduğunu açıkladı!

 

8 Mayıs'ta işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenen Ezgi Mola hamile olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar sadece eşim ve ailem biliyordu" dedi. Yaklaşık 4 yıldır aşk yaşayan Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, 8 Mayıs'ta evlenmişti. Ezgi Mola'nın nikâh şahidi Enis Arıkan, Mustafa Aksakallı'nın şahidi ise Sinan Engin olmuştu. Ezgi Mola ile Mustafa Aksakıllı'dan güzel bir haber gecikmeden geldi. Çiftin bebek beklediği ortaya çıktı.

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Ezgi Mola bebek haberini doğruladı. Ünlü oyuncu, "Şu ana kadar sadece eşim ve ailem biliyordu" dedi. Ezgi Mola ayrıca, "Daha çok yeni. Cinsiyet ya da isim konusunda konuşmak için çok erken. Sağlıkla gelsin" ifadelerini kullandı. Mola, eşinin bu haberi ilk duyduğunda tepkisinin nasıl olduğunu da şöyle dile getirdi: Çok mutlu oldu. Zaten ailemizle paylaştık hemen. Arkadaşlarımız da bu haberlerden sonra öğrenecek. Etrafımdaki arkadaşlar yeni duyacak. 2020'de sevgilisi Mustafa Aksakallı’dan evlilik teklifi alan oyuncu, sosyal medya üzerinden katıldığı bir program esnasında elini yüzüne götürünce yüzüğü ortaya çıkmıştı. Ezgi Mola, “Kimseye denk gelmedi ve görmediler. Evlilik tarihi şu anda net değil. Belli olduğunda herkesin haberi olur” demişti. Koronavirüs salgınından önce düğün hazırlıkları yapan çift pandemi nedeniyle evlilik planlarını ertelemişti.



Etiketler: