Ezgi Mola Da Karavan Modasına Uydu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ezgi Mola, önceki gün sevgilisiyle Çeşme'de yaptığı tatilde yeni karavanı ile görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ezgi Mola, önceki gün sevgilisiyle Çeşme'de yaptığı tatilde yeni karavanı ile görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ezgi Mola, önceki gün sevgilisiyle Çeşme'de yaptığı tatilde yeni karavanı ile görüntülendi. 

 

Ezgi Mola, karavanla Çeşme'de!

 

Hürriyet gazetesinden Deniz Boy'un haberine göre; Önceki gün karavanında sevgilisi Mustafa Aksakallı ile görüntülenen ünlü oyuncu, aracı henüz satın almadığını söyledi: “1 yıldır karavanla gezme hayalim vardı. Bu karavanı satan kişi karşıma çıktı. Almadan önce deneyip kullanmamı, tecrübe etmemi söyledi. Benim de işime geldi. Kendi zevkime göre ayarladım her şeyini. Bayağı eğlenceli bir gezi şekli. Tamamen doğaçlama geziyoruz, plansız hareket ediyoruz.” Alaçatı’da iki ayrı eğlence mekânı bulunan Mola, ünlü dostlarından hesap alıp almadığı sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Israr ediyorlar hesap ödemek için. Zaman zaman onları kırmıyoruz, zaman zaman bizi kırmamalarını istiyoruz. Tatlı bir denge kuruyoruz. Bir tek Enis Arıkan ocağımıza incir ağacı dikti. Her gün geliyor.”



Etiketler: