Ezgi Hocaoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ezgi Hocaoğlu kimdir? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışması tüm heyecanıyla devam ederken potadaki isimlerden Ezgi Hocaoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ezgi Hocaoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Hocaoğlu kimdir? TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışması tüm heyecanıyla devam ederken potadaki isimlerden Ezgi Hocaoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Ezgi Hocaoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ezgi Hocaoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi hocaoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ezgi Hocaoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU KİMDİR?  Milli Cimnastikçi olan yarışmacı 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik sporu ile ilgilendi. 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olan Survivor Ezgi Hocaoğlu, Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı. Survivor'da yarışmış olan ve Milli Cimnastikçi olan Ezgi Hocaoğlu, 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik yapmış olan isim, Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Pilates eğitmenlik belgesi almıştır. Survivor Ezgi, 2017 senesinde Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2018 senesinde Medical Exercise Fitness Trainer belgesi almıştır. Hocaoğlu şu anda ise Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir. Survivor 2020 yarışmacılarından Ezgi Hocaoğlu'nun daha önce Survivor Burak Yurdugör ile birliktelik yaşadığı biliniyor. Şimdilerde ise sevgilisi olup olmadığı bilinmiyor.