Ezgi Gizem CHP'den Milletvekili Aday Adayı Oldu! İşte Detaylar!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Ezgi Gizem, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Ezgi Gizem, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Ezgi Gizem, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu dile getirdi. 

 

ezgi gizem chp den milletvekili aday adayi oldu

 

Birlikte başaracağız!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda CHP'den milletvekili aday adayı olduğunu "Herkese merhaba , Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk "Bütün ümidim gençliktedir." ancak içinde bulunduğumuz koşullarda Ülkemiz gençlere umut olacak koşullarda değil.

 

ezgi gizem chp den milletvekili aday adayi oldu

 

Pırıl pırıl gençlerimiz ülkeyi terk ediyor. Sayın Kılıçdaroğlu gençliğe önem veren açıklamalar yapıyor, gençlerin sorunlarını dile getiriyor. Bende gençlerin umutsuzluğunu görüyorum. Gençlere sosyal medyadan ulaşabilecek olanaklara sahibim. Gençlere umut olmak için daha fazla ne yapabiliriz derken, Sayın Kılıçtaroğlu'nun açıklamalarının etkisiyle CHP'den aday adayı olma kararı aldım. İlk görüşmemi CHP Genel başkan yardımcısı sayın Faik Öztrak ile gerçekleştirdim, görüşlerimi paylaştım. CHP'nin gücüyle gençlere daha etkili dokunuşlar yapacağıma inanıyorum. Antalya CHP örgütümüzle, Sayın Muhittin Böcek ve tüm il ve ilçe örgütlerimiz de gençlerimize önem vermekteler. Antalya CHP teşkilatımızla birlikte yürüyeceğiz. Yolumuz uzun, yolumuz zor. Birlikte başaracağız." ifadeleriyle duyuran Gizem sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

ezgi gizem chp den milletvekili aday adayi oldu