Ezgi Ayvalı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ezgi Ayvalı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Ayvalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ezgi Ayvalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ezgi Ayvalı kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü oyuncu Ezgi Ayvalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ezgi Ayvalı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ezgi Ayvalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ezgi ayvali kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ezgi Ayvalı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ezgi Ayvalı kimdir? Ezgi Ayvalı 1990 doğumludur. Oyunculuğun yanında prodüktörlük, yazarlık ve kostüm dizaynıyla da ilgilenmektedir. Ezgi Ayvalı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Araştırma Laboratuvarı'nda eğitim aldı. Gökten Gelen Adam, Kayıp El, Josehp K. ve Çok Satanlar tiyatro oyunlarında asistan, prodüktör ve kostüm tasarım uzmanı olarak görev alan Ezgi Ayvalı, dergide yazarlık da yapıyor. Okan Yalabık ile 4 yıldır aşk yaşamaktadır. 



Etiketler: