Ezel Bayraktar Yeni Bir Aşka Yelken Açtı! İşte Ezel Bayraktar'ın Yeni Aşkı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Müge Anlı'da ağabeyi ile yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği parayı oyunculuk hayalleri için harcamasıyla gündemde olan oyuncu Ezel Bayraktar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni sevgilisi ile romantik pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Müge Anlı'da ağabeyi ile yengesinin kanser tedavisi için biriktirdiği parayı oyunculuk hayalleri için harcamasıyla gündemde olan oyuncu Ezel Bayraktar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni sevgilisi ile romantik pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren oyuncu Ezel Bayraktar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yeni sevgilisi ile romantik pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.  

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda TikTok fenomeni sevgilisi Melodi Tezcan ile çektiği pozunu takipçilerinin beğenisine sunan oyuncuya takipçileri "Ezel oğlum benimmm. Herkes hata yapar. Senin kalbin çok temiz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın oğlum benim", "Ezel bir gün Mevlüde Hanım'la evlenirseniz onun adını da Eyşan olarak değiştirir misiniz tam bir kere olursunuz o zaman"şeklinde yorumda bulundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımı ile Bayraktar sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ezel bayraktar dan yeni sevgilisi ile ask pozu