Evrencan Gündüz'den Yeni Åžarkı 'Bu Bir Rüya'!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Evrencan Gündüz yeni ÅŸarkısı 'Bu Bir Rüya'yı yayınladı. 

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Evrencan Gündüz yeni ÅŸarkısı 'Bu Bir Rüya'yı yayınladı. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Evrencan Gündüz yeni ÅŸarkısı 'Bu Bir Rüya'yı yayınladı. 

 

evrencan gunduz den bu bir ruya muzikseverlerle bulustu

 

Bu Bir Rüya müzikseverlerle buluÅŸtu!

 

Evrencan Gündüz'ün yeni ÅŸarkısı "Bu Bir Rüya" müzikseverlerle buluÅŸtu. Bu sıra dışı ÅŸarkı, bir barışma temasını iÅŸlemekte olup, hayatın zorluklarına raÄŸmen her ÅŸeyin yoluna girebileceÄŸine ve sevginin her ÅŸeyi çözebileceÄŸine olan inancı yansıtmaktadır. "Bu Bir Rüya", Evrencan Gündüz'ün vokal ve gitar performansıyla hayat bulurken, Orhan Deniz bas gitarda, Nedim Ruacan davulda, Tolga Erzurumlu klavyede yer almıştır. Åžarkının miks iÅŸlemleri Alp Turaç tarafından gerçekleÅŸtirilirken, mastering iÅŸlemi Ahmet Gökhan CoÅŸkun tarafından yapılmıştır. Åžarkının yönetmenliÄŸini ise Ä°zzet BaÅŸlak üstlenmiÅŸtir.



Åžarkının sözleri, derin bir duygu yüküyle kaleme alınmıştır ve Evrencan Gündüz'ün iç dünyasından izler taşımaktadır. "Bu Bir Rüya", Evrencan'ın sevdiÄŸi kiÅŸiye olan özlemi, onun yokluÄŸunda hissettiÄŸi eksikliÄŸi ve tekrar bir araya gelme umudunu anlatmaktadır. "Bu Bir Rüya" ÅŸarkısına, tüm müzik platformlarından ve video paylaşım sitelerinden ulaÅŸabilirsiniz. Evrencan Gündüz hayranları için kaçırılmayacak bir deneyim sunan bu yeni ÅŸarkı, kısa sürede popülerlik kazanacağına ÅŸüphe yok.