Eva Mendes Ryan Gosling İle Tanışana Kadar Anne Olmayı Düşünmemiştim Dedi!

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı Eva Mendes, yaptığı açıklamada Ryan Gosling ile tanışana kadar anne olmayı hayal etmediğini ve düşünmediğini söyledi. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Hollywood yıldızı Eva Mendes, yaptığı açıklamada Ryan Gosling ile tanışana kadar anne olmayı hayal etmediğini ve düşünmediğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü Hollywood yıldızı Eva Mendes, yaptığı açıklamada Ryan Gosling ile tanışana kadar anne olmayı hayal etmediğini ve düşünmediğini söyledi. 

 

46 yaşındaki ünlü oyuncu Eva Mendes, Ryan Gosling ile tanışana kadar anne olmayı hiç düşünmediğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Avustralyalı bir radyo kanalına konuk olan Eva röportajda "Ryan'a aşık olana kadar daha önce hiç bebek istemedim ve 40 yaşımdayken ilk bebeğime sahip oldum." dedi. İlk çocuğunun dünyaya gelmesinin ardından tüm odağının ailesi olduğunu söyleyen Küba asıllı yıldız, iki kızının da artık büyüdüğünü (biri 6 diğeri 4 yaşında) ve ekranlara dönmeye hazır olduğunu ekledi.

 

Eva Mendes Ryan Gosling