Esra Kazancıbaşı'ndan Eşi Rasim Öztekin'e Duygusal Veda!

Geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden duayen tiyatrocu ve oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı yaptığı paylaşımda kaybettiği eşi için duygusal satırlar kaleme aldı. 

 

Geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden duayen tiyatrocu ve oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı yaptığı paylaşımda kaybettiği eşi için duygusal satırlar kaleme aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran duayen tiyatrocu ve oyuncu Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı yaptığı paylaşımda kaybettiği eşi için duygusal satırlar kaleme aldı.

 

Yaptığı paylaşımda "Bizimki her geçen gün gittikçe büyüyen bir aşk hikayesiydi evlilik aşkı öldürür diyenlere inat… Hayalsiz, amaçsız kaldım, rotamı, yolumu, büyük aşkımı kaybettim… Her zaman sevgiyle öptüğüm dudaklarına bu sefer seni hayatta tutabilmek için suni teneffüs yapmak… Başımı bazen şımarıkça, bazen şefkat, bazen de sohbet için dayadığım göğsüne bu sefer nefesini duyabilmek için kalp masajı yapmak...Yüreğim seni kaybetme korkusuya pır pır atarken, diğer yandan güçlü durup ambulans gelene kadar hayatta tutmaya çalışmak... Meğer ne zor şeymiş sevdiğinin ani kalp durması denen durumla karşılaşmak.. Evet, ağlıyorum şimdilerde... Ruhumda kocaman bir yara var, acıyor ne yapayım? Fiziksel yokluğuna alışmak çok zor. Ama hep kalbimde, ruhumda, beynimde yaşayacaksın. Seni seviyorım, sana aşığım koca yürekli adam." ifadelerini kullanan Kazancıbaşı takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

esi rasim oztekin e veda etti