Esra Erol Sıla Tuana Kalafat Olayında Annenin İfadeleri Sonrası Sinirden Gözyaşlarına Engel Olamadı!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Sıla Tuana Kalafat olayında canlı yayına katılan anne Ayşegül Uğur'un Fatih Mehmet Dinç ile ilgili ifadeleri sonrası, Esra Erol sinir krizi geçirirken gözyaşlarına engel olamadı. 

 

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Sıla Tuana Kalafat olayında canlı yayına katılan anne Ayşegül Uğur'un Fatih Mehmet Dinç ile ilgili ifadeleri sonrası, Esra Erol sinir krizi geçirirken gözyaşlarına engel olamadı. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Sıla Tuana Kalafat olayında canlı yayına katılan anne Ayşegül Uğur'un Fatih Mehmet Dinç ile ilgili ifadeleri sonrası, Esra Erol sinir krizi geçirirken gözyaşlarına engel olamadı. 

 

esra erol canli yayinda sila tuana kalafat olayinda cileden cikti gozyaslarina hakim olamadi

 

Gözyaşlarına engel olamadı!

 

Esra Erol'da işlenen Sıla Tuana Kalafat olayında canlı yayında anne Ayşegül Uğur'un söylediği sözler infial yaratırken, Esra Erol sinirden gözyaşlarına hakim olamadı. Ayşegül Uğur Taksim'de el ele görüntülenen Fatih Mehmet Dinç ile Sıla Tuana Kalafat'ın görüntüleri için anne Ayşegül Uğur "Sizce kızınızı Fatih Mehmet Dinç kaçırdı mı?" sorusuna "Bence kızım ile beraber hareket ediyorlar. Ben Fatih Mehmet Dinç kızımı kaçırdı diyemem. Bence kızım Fatih Mehmet Dinç'i kaçırmıştır." sözleri sonrası çılgına dönen Esra Erol gözyaşlarına hakim olamadı. Sinirden ağlayan Esra Erol yaptığı açıklamada "Size yazıklar olsun. Bir anne olarak sen Fatih Mehmet Dinç için kızımı kaçırdı diyemiyorsan diyecek çok şey var. Benim de bildiğim ve bugüne kadar açıklamak istemediğim çok şey var ama yarın belgeleriyle açıklayacağım hepsini." ifadelerini kullanarak savcılığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nı olayda yer alan okul müdürünün de olması nedeniyle göreve çağırdı.