Esra Erol İle Ali Özbir'den Aşk Dolu Paylaşım! Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Esra Erol, ile eşi Ali Özbir Instagram sayfasından yaptıkları paylaşımla yoğun beğeni topladılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Esra Erol, ile eşi Ali Özbir Instagram sayfasından yaptıkları paylaşımla yoğun beğeni topladılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu Esra Erol, ile eşi Ali Özbir Instagram sayfasından yaptıkları paylaşımla yoğun beğeni topladılar. 

 

Esra Erol ve eşi Ali Özbir'in sosyal medya paylaşımları sık sık gündeme geliyor. Esra Erol son olarak eşiyle yeni bir karesini paylaştı ve paylaşıma da 'Bana öyle bakma' notunu düştü. Esprili yanıtlarıyla dikkat çeken Ali Özbir yine kendisini tutamadı. Ekranlara dönen Esra Erol sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında. Yaz tatilinden sık sık paylaşım yapan Erol kocasıyla da yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Eşi Ali Özbir ve oğulları İdris Ali ile Ömer Erol'la birlikte tatilden dönen Esra Erol paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Eşi Ali Özbir ile verdiği pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen çiftten Esra Erol paylaşıma ise "Bana öyle bakma" notunu düştü. Karısının pozlarına verdiği yanıtlarla dikkat çeken Özbir ise bu yoruma "Nasıl bakayım çok güzelsin" yanıtını verdi.

 

İşte o paylaşım;

 

esra erol ali ozbir den ask dolu paylasim