Esra Erol'dan Ali Özbir İle İlgili Dikkat Çeken İtiraflar!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol NTV'de katıldığı 'Empati' programında eşi Ali Özbir ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. 

 

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol NTV'de katıldığı 'Empati' programında eşi Ali Özbir ile ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu. 

 

Özel hayatını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden Esra Erol, 2010 yılında nikâh masasına oturduğu Ali Özbir ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. 2011'de İdris Ali'yi, 2017'de Ömer Erol'u kucağına alan güzel sunucu, eşine karşı olan duygularını paylaştı. Hafta içi her gün ekranda sevenleriyle buluşan Esra Erol, "Varımla yoğumla programda olduğum için çok yorucu. Yıprandım ve yoruldum. Sorunu çözdüysem, bir kaybı bulduysam, bir yarayı sardıysam 'iyi ki bu işi yapıyorum' diyorum" şeklinde konuştu.

 

"Çocukluğundan razı mısın?" sorusuna ünlü sunucu, "Çocukluğumdan razıyım. Büyümüş olduğum ev, evin içerisindeki yaşadıklarım, anne ve babamın bana öğretileri... Babam memurdu, kolay şartlarda büyüyen biri değilim" cevabını verdi. 41 yaşındaki iki çocuk annesi, "Hep okuyan, anlatan, yol gösteren bir babada; hep mücadele eden, iyiliği aşılayan bir anneyle yetiştiğim için ikisini de temsil ettiğimi düşünüyorum. Onlardan razıyım, onlar da benden razı olsun" şeklinde konuştu.

 

Esra Erol, eşi Ali Özbir'le olan ilişkisi hakkında, "İyi bir insan olduğu için aşık oldum, erdemli ve vicdanlı olduğu için aşık oldum. Boyu posu, kim olduğu değildi önemli olan. İyi bir insandı karşımdaki, ben iyi insanları severim. Bence bu dünyadaki diğer savaşcımı buldum" ifadelerini kullandı. Kadın erkek arasındaki ayrımcılığa da değinen ünlü isim, "Bir kadının yaptığı işle bir erkeğin yapmış olduğu iş arasında büyük ayrımcılık var. 'Kadın kuşağı' denmesi bile bu ayrımcılığı gösteriyor. Toplumun tüm kesimine hitap ediyorsunuz ama bu kadın kuşağı olarak nitelendiriliyor" açıklamasını yaptı.



Etiketler: