Esra Erol'da Tezcan Sönmez Kimdir? Ömer Sönmez Kimdir? Ömer Sönmez Olayı Nedir?

Esra Erol'da Tezcan Sönmez olayı nedir? Ömer Sönmez kimdir? Ömer Sönmez olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Ömer Sönmez olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Ömer Sönmez olayı nedir? Ömer Sönmez kimdir? Tezcan Sönmez kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Esra Erol'da Tezcan Sönmez olayı nedir? Ömer Sönmez kimdir? Ömer Sönmez olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Ömer Sönmez olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Ömer Sönmez olayı nedir? Ömer Sönmez kimdir? Tezcan Sönmez kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da tezcan sonmez kimdir omer sonmez kimdir omer sonmez olayi nedir

 

Esra Erol'da Tezcan Sönmez olayı nedir? Ömer Sönmez kimdir? Ömer Sönmez olayı nedir?

 

esra erol da tezcan sonmez kimdir omer sonmez kimdir omer sonmez olayi nedir

 

Esra Erol'da Tezcan Sönmez olayı nedir? Ömer Sönmez kimdir? Ömer Sönmez olayı nedir? Eşim Ömer Sönmez en yakın arkadaşım Semra Kayar ile beni aldattı diyen Tezcan Sönmez yardım isteyerek Esra Erol’a katıldı. 4 tane çocuğu olduğunu söyledi. Birgün tam da hatırlayamadığı eski sınıf arkadaşının evine gelmesiyle evliliğinin yıkıldığını söyledi. Nefes almaya geldiğini söyleyen Tezcan Sönmez 2 yıldır cehennemde olduğunu söyledi. Tam bir İstanbul aşığı olduğunu söyleyen Tezcan Sönmez daha önce iki kez İstanbul’a geldiğini söylerken Esra Erol’a hayran olduğunu söyledi.

 

esra erol da tezcan sonmez kimdir omer sonmez kimdir omer sonmez olayi nedir

 

Kendisinin 30 yaşında olduğunu söyleyen Tezcan Sönmez daha önce hiç kız arkadaşı olmadığını söylerken, tek arkadaşının Semra Kayar olduğunu söylerken, hep elinin dolu geldiğini kendisini hayırsever olarak tanıttığını söylerken, kendisinin bu yüzden getirdiklerini aldığını söyledi. Gerçekten Semra Kayar'ın ilkokul arkadaşı olduğunu söyledi. Tezcan Sönmez eşi Ömer Sönmez'in sürekli Semra Kayar'ın kendi evlerine gelmesi üzerine 'Sürekli geliyor dikkat çekiyor. Biraz da sen git onların evine' dediğini dile getirdi. Eşinin kendilerine gelmediğini söylerken, Semra'nın eşini de tanıdığını dile getirdi. Eşiyle ilişkisinin ne zaman başladığını bilmediğini söyleyen Tezcan Hanım kendilerinin Adana'da bir köyde yaşadıklarını dile getirdi. 

 

esra erol da tezcan sonmez kimdir omer sonmez kimdir omer sonmez olayi nedir

 

Tezcan Sönmez Esra Erol'a yaptığı açıklamada evinin fareler ve böcekler içinde olduğu için eşine bu evde çocuklarıyla yaşamak istemediğini söylerken bu yüzden evden ayrıldığını ve kadın sığınma evine yerleştiğini söylerken sonrasında evine dönmek istediğinde 'Şuan gelme Semra ile Ömer'in adı çıktı' dediklerini ama kendisinin konduramadığını söyledi. Sonrasında ilişkiyi öğrendiğini söyleyen Tezcan Hanım Semra'nın eşinden boşandığını ve 3 çocuğunu babalarına bıraktıktan sonra Ömer'e kaçtığını söyledi. Ömer Bey canlı yayına bağlanırken Semra Hanım ile bir çocukları olduğunu doğrularken, şuan Semra Hanım ile birlikte yaşadıklarını söyledi. Eşinin cazgır bir kadın olduğunu söyleyen Ömer Bey, öncelikle rapor alması gerektiğini söyledi. Ömer Bey kendisine boşanma davası açtığını söylerken, eşiyle sorun yaşadıklarını söyledi. Ömer Bey kendisinin kimseden korkusu olmadığını söyledi. 

 

esra erol da tezcan sonmez kimdir omer sonmez kimdir omer sonmez olayi nedir

 

Ömer Sönmez devletin kurumlarına eşini ve çocuklarını bırakarak Semra Hanım'ın yanına gittiğini ve çocuk sahibi olduğunu doğruladı. Ev ile ilgili Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın ev ile ilgili adım attığını söylenirken, boş bir araziye aile için yeni bir ev yapılacağı açıklandı. Ömer Bey canlı yayında yaptığı açıklamada normalde Tezcan Hanım ile ayrılmayacağını ama Tezcan Hanım'ın kendisini terk ettiğini dile getirdi.