Esra Erol'da Programında Cinayet Şüphesi! Murat Saylağ Olayı Nedir? Şeyhmus Saylağ İsyan Etti!

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Murat Saylağ olayı dikkat çekiyor. Peki Murat Saylağ olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da, bugün Türkiye’yi sarsan bir vaka ile ilgilendi. Murat Saylağ adlı genç, iki yıldır kayıp. Ailesi, oğullarının arkadaşları tarafından öldürüldüğünden şüpheleniyor. Esra Erol, bu zorlu davayı aydınlatmak için canlı yayında çalışmalarını sürdürüyor. Murat’ın anne ve babası, Esra Erol’da programına katılarak oğullarını aramak için destek istedi. Baba Şeyhmus, oğlunun kaybolmadan önce son görüştüğü kişilerin Şehmus, Yasin ve Bilal olduğunu söyledi. Bu üç arkadaşın, oğlunu parası yüzünden öldürdüğünü iddia etti. Şeyhmus, “Oğlumun katilleri bulunsun.” diye bağırdı. Anne Sultanı ise oğlunun kaybolduğu günü anlattı. Oğlunun işten çıktıktan sonra kendisini aradığını, eve geleceğini söylediğini belirtti. Ancak oğlunun telefonu daha sonra kapandı. Ertesi gün oğlunu aradığında, yanında birinin olduğunu hissettiğini, arkadan tuhaf sesler duyduğunu ifade etti.

 

Esra Erol, Murat’ın kaybolmasından bir gün sonra Şehmus’un Özcan adlı birine gönderdiği mesajı yayınladı. Mesajda, Şehmus’un Murat’ı dövmek istediğini, onu yakalayacağını, gelmesini istediğini yazdığı görüldü. Ayrıca Şehmus, “Yoksa onu burada öldürecekler” diye de ekledi. Esra Erol, bu mesajın Şehmus’un suçunu itiraf ettiğini gösterdiğini söyledi. Şehmus’un, Murat’ı dövmekle yetinmeyip, onu başkalarına teslim ettiğini düşündüğünü belirtti.

 

Murat’ın kaybolmasından sonra telefonunun Yasin’in eline geçtiği anlaşıldı. Yasin, Murat’ın telefonundan annesi İlve Hanım’a gece ve sabah saatlerinde arama ve mesaj yaptı. İlve Hanım, canlı yayına katılarak oğlunun cezaevinde olduğunu, Şehmus’un gerçeği söylemesi gerektiğini dile getirdi. Esra Erol’da ekibi, Şehmus’un babası Orhan Bey’e ulaşmaya çalıştı. Ancak Orhan Bey, konuyla ilgilenmediğini, oğlunun suçluysa yapacak bir şey olmadığını söyledi. Bu sözler, stüdyodaki herkesi şaşırttı. Murat’ın ailesi ise oğullarının fotoğrafını öperek gözyaşı döktü. Esra Erol, Murat’ın akıbetini bulmak için mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.