Esra Erol'da Oruç Tetik Olayı Nedir? Oruç Tetik Kimdir?

Esra Erol'da Oruç Tetik kimdir? Oruç Tetik olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında iÅŸlenen Oruç Tetik olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Oruç Tetik kimdir? Oruç Tetik olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Oruç Tetik kimdir? Oruç Tetik olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında iÅŸlenen Oruç Tetik olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Esra Erol'da Oruç Tetik kimdir? Oruç Tetik olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Esra Erol'da Oruç Tetik kimdir? Oruç Tetik olayı nedir? 

 

Esra Erol'da Oruç Tetik kimdir? Oruç Tetik olayı nedir? Programa katılan Saadet Hanım yaptığı açıklamada Oruç Tetik tarafından evlenme vaadi ile kandırıldığını ve dolandırıldığını iddia etti. Eski sporcu olduÄŸunı söyleyen Saadet Hanım, kendisi ile birlikteyken Oruç Tetik'in evli olduÄŸunu ama sonrasında kendisinin eÅŸine döndüÄŸünü söylerken kendisinin bebeÄŸi ile ortada kaldığını söyledi. Oruç Tetik'in alkol ve madde problemi olduÄŸunu söyleyen Saadet Hanım, kendisinin boyasını, parkesini, mutfağını yaptırdığı evde eÅŸiyle ÅŸuan oturduklarını iddia etti. Oruç Tetik'in kendi bebeÄŸine hiçbirÅŸey almadığını söyledi. Kızının iÅŸitme engeli olduÄŸunu ve tedavi sürecinde olduÄŸunu ama Oruç'un hiçbir sorumluluÄŸunu yerine getirmediÄŸini söyledi. 

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Ben çocuÄŸumun hakkını istiyorum! 

 

Saadet Hanım yaptığı açıklamada "Oruç beni hasta bebeÄŸimle ortada bıraktı. Benim çocuÄŸuma hiçbirÅŸey yapmadı. Benim çocuÄŸumun hakkını yediler. Ben çocuÄŸumun hakkını istiyorum" ifadelerini kullandı. Oruç Bey'in eÅŸi yaptığı açıklamada "Saadet Hanım Oruç Bey'in evli ve iki çocuÄŸu olduÄŸunu biliyordu. Yuva yıkanın yuvası mı olurmuÅŸ. Burada yanlış yapan Saadet Hanım. Biz Oruç Bey ile birbirimizi seviyoruz" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Esra Erol yaptığı açıklamada "Bunu bilmesi gereken Oruç Bey idi, Saadet deÄŸil." ifadelerini kullandı.

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Sonrasında Oruç Bey yaptığı açıklamada evi bastığını söylerken, bunun tutanaklarının poliste mevcut olduÄŸunu söyledi. Saadet Hanım çocuÄŸunun hakkını istediÄŸini söylerken, Oruç Bey yaptığı açıklamada "Saadet Hanım ateÅŸ ettin mi etmedin mi?" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Saadet Hanım yaptığı açıklamada "Bak bu doÄŸru. Evet ben ateÅŸ ettim. Ama kenara ateÅŸ ettim" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Seher Hanım: Sen kendine bakamıyorsun çocuÄŸu kullanıyorsun!

 

Seher Hanım yaptığı açıklamada "Kocam Saadet Hanım ile birlikteyken ben kesinlikle kocam ile görüÅŸmedim. Saadet Hanım daha kendisine bakamıyor. Sen resmen çocuÄŸu kullanıyorsun ÅŸuan. Bunun böyle olacağını, benim iki çocuÄŸum varken sen düÅŸündün mü onların ihtiyaçları varken Saadet Hanım" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Esra Erol yaptığı açıklamada "Sen Oruç Bey Seher Hanım Saadet Hanım sizden ne istiyor? Sizin dönmenizi mi istiyor? ÇocuÄŸuna bakmanı mı istiyorsun?" ifadelerini kullandı. Saadet Hanım "ÇocuÄŸuna bakacaksın Oruç Tetik. Benim çocuÄŸumun ameliyat masraflarını ödeyeceksin" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Seher Hanım: Ben kocamla ne zaman çocuk yapacağımı Saadet Hanım'a mı soracağım?

 

Üçüncü çocuÄŸuna hamile olduÄŸu ortaya çıkan Seher Hanım canlı yayında yaptığı açıklamada Saadet Hanım'ın hamileliÄŸi ile ilgili sözleri için "Saadet Hanım'a soracak deÄŸilim ben kocamla ne zaman çocuk yapacağımı? Saadet Hanım benim yuvamı yıkarken, benim çocuÄŸumun benim özürlüÄŸü çocuÄŸumun hakkı varken sen neden o zaman bağırmıyordun?" ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Seher Hanım "Bu Saadet Hanım bizden ne istiyor ya! Bizim yakamızdan bir düÅŸsün" ifadelerini kullanırken, Saadet Hanım "Benim çocuÄŸumun 9 saatlik bir ameliyat süreci var. Benim çocuÄŸumun ameliyat olması gerekiyor. Bunu ben kendim halledemem. 7 yaşına kadar bu çocuk karşısında Oruç bu çocuÄŸun masraflarına karşılamalı. Allah onun dışında mutlu mesut etsin" ifadelerini kullandı. Oruç Bey yaptığı açıklamada "Ben çocuÄŸumun herÅŸeyine razıyım. Tüm sorumluluÄŸu üstleniyorum" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Seher Hanım: Bu çocuk Oruç'tan olmayabilir! 

 

Seher Hanım yaptığı açıklamada "Bu çocuÄŸun Oruç'tan olduÄŸu bile ÅŸüpheli sen bu konuda ne düÅŸünüyorsun?" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Saadet Hanım "Ben DNA testi istiyorum" ifadelerini kullandı. Oruç Bey ise "Benim böyle bir ÅŸüphem yok." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Oruç Tetik Seher Hanım'ın ısrarla DNA testi istemesi karşısında "Ben saÄŸdan soldan konuÅŸmalar sonrasında DNA testi yaptıracak adam deÄŸilim. Çocuk benim. Tüm sorumluluÄŸunu da alıyorum çocuÄŸun. Yeter ki bana ileri geri mesaj atmasın" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Oruç ile Saadet'i yalnız bırakmam!

 

Seher Hanım ile Oruç Bey bugün yayınlanan programa katılırlarken, Saadet Hanım ile Oruç'u yalnız bırakmak istemediÄŸini söyledi Seher Hanım. Saadet Hanım yaptığı açıklamada "Benim istediÄŸim tek bir ÅŸey istiyorum. O da imza. Ben onun dışında Oruç ile benim iÅŸim yok. Ben Oruç ile bir araya zaten gelmek istemiyorum. Bana bir imza versin yeterli" ifadelerini kullandı. Seher Hanım yaptığı açıklamada "Oruç ile Saadet hiçbir yere beraber gidemezler. Ben Saadet'e güvenmiyorum. Saadet ile Oruç biraraya gelemezler." ifadelerini kullandı. Mesele sadece imza ise imza atsın ifadelerini kullanan Seher Hanım'in sözleri sonrası Oruç Bey "Ben giderim abla sorun yok" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Saadet Hanım: Ben DNA Testi istiyorum!

 

Saadet Hanım yaptığı açıklamada "Milyonların önünde benim namusumun ÅŸerefimin üstüne iftira atılıyor. Ben gerçekten DNA testi istiyorum. Sonrasında bana attığınız iftira için size tazminat davası açacağım." ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Saadet Hanım "Ben gerçekten çocuÄŸum dışında birÅŸey istemiyorum. Ben yemin ederim dua ediyorum Allah size mutluluk versin, düzgün bir yuva versin. Ben sadece çocuÄŸumu istiyorum. Ona ben bakarım" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da oruc tetik olayi nedir oruc tetik kimdir

 

Senin bu ikinci yuva yıkışın!

 

Saadet Hanım "Ben kesinlikle DNA testi istiyorum. Burada Türkiye önünde milyonlar önünde beni ne durumu düÅŸürdüler. Sonra da Seher'e tazminat davası açmayı düÅŸünüyorum" ifadelerini kullanırken, Seher Hanım ise "Ben de Saadet'e dava açmayı düÅŸünüyorum. Sen benim geçmiÅŸ hayatımı neden araÅŸtırıyorsun. Bu senin ilk deÄŸil. Ä°kinci yuva yıkışın zaten" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine "Sen ne diyorsun ya?" ÅŸeklinde duruma tepki gösteren Saadet Hanım iddiaları reddetti.