Esra Erol'da Nursen Gezici Kimdir? Nursen Gezici Olayı Nedir?

Esra Erol'da Nursen Gezici kimdir? Nursen Gezici olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Nursen Gezici ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nursen Gezici kimdir? Nursen Gezici olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Esra Erol'da Nursen Gezici kimdir? Nursen Gezici olayı nedir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Nursen Gezici ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Nursen Gezici kimdir? Nursen Gezici olayı nedir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da nursen gezici kimdir nursen gezici olayi nedir

 

Esra Erol'da Nursen Gezici kimdir? Nursen Gezici olayı nedir?

 

Esra Erol'da Nursen Gezici kimdir? Nursen Gezici olayı nedir? Nursen Gezici kayınvalidesinin ziynet eşyalarından bazılarını alarak kayıplara karışmıştır. Programa başvuran ailesi yardım isterken, kayınvalidesi kocası ile aralarınd bir sorun olmadığını söyledi. Kayınvalidesi yaptığı açıklamada Nursen'in normalde kapalı bir bayan olduğunu ama açılıp imaj değiştirip saçını kestiğini, kaçmaya hazırlık yaptığını söyledi. Nursen ile aralarında bir sorun olmadığını söyleyen kayınvalide, bunu kendisine hiç yakıştıramadığını söyledi. Nursen Gezici'nin babası kızının eşiyle bir sorun olduğunu iddia ederken, Nursen'in eşinin açtığı boşanma davasını programda öğrendiğini söyledi. Nursen Gezici'nin babası yaptığı açıklamada kızının kaybolmasının öncesine kadar dünürleriyle kardeş gibi olduklarını söyledi. Kayınvalide ise maneviyat olarak yıkıldıklarını, kendisini istemeyeni onlar niye istesin diyerekten bu boşanma davasını açtıklarını söyledi. Kayınvalide gelinlerinin değişen imajı sonrası kendilerine Nursen'i bulmalarının zor olduğunu söylediğini söyledi. Televizyona çıkmak istemediklerini söyleyen kayınvalide, devlete güvendiklerini kendi işlerini devlet yoluyla çözmek istediklerini söyledi. 

 

esra erol da nursen gezici kimdir nursen gezici olayi nedir

 

Gelinim altınları çalıp ortadan kayboldu!

 

Kayınvalide yaptığı açıklamada "Ben çalınan altınlarımla ilgili şikayetçi oldum." ifadelerini kullanırken, kesinlikle televizyon yoluyla sorunlarının çözülmesine sıcak bakmadığını söyledi. Nursen'in babası ise bir sorun olmasa kızının neden kaçacağını kesinlikle bir sorunu olduğunu bunu öğrenmek istediğini söyledi. 

 

esra erol da nursen gezici kimdir nursen gezici olayi nedir

 

Nursen Gezici 9 Kasım'da Ankara'dan Bodrum Milas'a uçmuş!

 

Esra Erol yaptığı açıklamada "Nursen'e bir adım daha yaklaştık. Nursen'in 9 Kasım'da Ankara'da Milas'a uçtuğu ortaya çıktı. Şuan Milas'ta olduğu sanılıyor." ifadelerini kullandı. Bekir Bey yaptığı açıklamada "Benim üzerime geldiler. Arkadaşıma iftira attılar. Rezil ettiler beni arkadaşım görüşmek istemiyor artık benimle." ifadelerini kullandı. Esra Erol yaptığı açıklamada "Nursen geceleri sosyal medyada biriyle konuşuyormuş. Şimdi Nursen kocası ile tartışınca boşluğa düşüp biriyle mi gitti onu bilmiyoruz" ifadelerini kullandı. Bekir Bey yaptığı açıklamada "Ben bununla mücadale ediyorum. Ben zorla evlendirmedim. Ben 6 ayda eşiyle evlenmeden önce tanıma imkanı sundum" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da nursen gezici kimdir nursen gezici olayi nedir

 

Benim çocuklarımın can güvenliği yok!

 

Bekir Bey yaptığı açıklamada "Benim çocuklarımın can güvenliği yok. Benim çocuklarımın ayağına taş değerse ben bunu damadın ailesinden bilirim. Benim ailemin üzerine uzun zamandır çok ağır bir şekilde geliyorlar. Ben buradan bunu söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

 

esra erol da nursen gezici kimdir nursen gezici olayi nedir

 

Nursen Gezici'nin babası yaptığı açıklamada "Ben çocuğumun can sağlığından şüphe ediyorum. O adam neden konuşmuyor halen? Neden beni aramıyor? Ben damat ile konuşmak istedim beni görüştürmediler" ifadelerini kullandı. 

 

esra erol da nursen gezici kimdir nursen gezici olayi nedir

 

Nursen Gezici bulundu!

 

Esra Erol yaptığı açıklamada kendilerine gelen ihbar sonucunda Nursen Gezici'nin bir kadın sığınma evinde olduğunu ama hangi şehirde olduğu ile ilgili bilgiyi veremeyeceğini söyledi. 9 Kasım'da Ankara'dan bir yola çıktığını sonrasında kadın sığınma evine girdiğini söyledi. Bununla ilgili bir bilgi veremeyeceğini, ama bu kadına ne olduğunu, yeni evli bir kadının neden böyle bir yola başvurduğunun soru işareti olduğunu söyledi.