Esra Erol'da Nesrin Seyrek Kimdir? Şebnem Çalış Kimdir? Şebnem Çalış Olayı Nedir?

Esra Erol'da Nesrin Seyrek kimdir? Şebnem Çalış olayı nedir? Şebnem Çalış kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Şebnem Çalış olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Şebnem Çalış kimdir? Şebnem Çalış olayı nedir? Nesrin Seyrek kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Esra Erol'da Nesrin Seyrek kimdir? Şebnem Çalış olayı nedir? Şebnem Çalış kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Şebnem Çalış olayı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Şebnem Çalış kimdir? Şebnem Çalış olayı nedir? Nesrin Seyrek kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da nesrin seyrek kimdir sebnem calis kimdir sebnem calis olayi nedir

 

Esra Erol'da Nesrin Seyrek kimdir? Şebnem Çalış olayı nedir? Şebnem Çalış kimdir?

 

 

Esra Erol'da Nesrin Seyrek kimdir? Şebnem Çalış olayı nedir? Şebnem Çalış kimdir? Nesrin Seyrek erkek kardeşi Ayyar Çalış’ın geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa mahkum olduğunu sonrasında gelinlerinin evdeki altınları alarak sevdiği adama kaçtığı gerekçesiyle Esra Erol’a başvurdu. Şebnem Ergüder Çalış’ın evdeki eşyaları, paraları da alıp kaçtığını söyleyen Nesrin Hanım programa kardeşinin hakkını savunmak için çıktığını söyledi. Kardeşinin tedavi masraflarını çaldığını iddia ettiği Şebnem Hanım’a seslenen Nesrin Hanım ‘Lanet olsun senin gibi kadınlara. Benim amacım seni Türkiye’ye rezil etmek. O parayı sana yedirmeyeceğim. Benim alnım ak başım dik. Sen ne kadar onurlusun seni buraya bekliyorum’ ifadelerini kullandı.

 

esra erol da nesrin seyrek kimdir sebnem calis kimdir sebnem calis olayi nedir

 

Ayyar Çalış Tekirdağ’dan seslenirken ‘Bir trafik kazası sonucu engelli olarak hayatıma devam ediyorum. Trafik sigortasından gelen parayı 300 gr altın yaptık. Fakat eşim Şebnem Çalış altınları bilerek ve isteyerek çalmış ve sevdiği adama kaçmıştır. Tek isteğim altınları geri almak ve eşimden boşanmak’ ifadelerini kullandı.

 

esra erol da nesrin seyrek kimdir sebnem calis kimdir sebnem calis olayi nedir

 

Nesrin Hanım gelin Şebnem Hanım’ın evdeki eşyaları ve altınları da alarak gittiğini bunun canlarını çok yaktığını dile getirdi. Gelinlerinin kayınvalide ve kayınpederi de dahil olmak üzere eşine ilaç vererek uyuttuğunu gece 1'de kamerayı da kapattığını ve evi boşaltarak sevdiği adamla kaçtığını iddia etti. Şebnem Hanım'ın yapılan kayıp başvurusu sonrası ifade verdiğini söylenirken eşinden boşanmak istediği yönünde ifade verdiği dile getirildi. Nesrin Seyrek yaptığı açıklamada Ramazan Bey'in telefonu açtığını söylerken 'emin ellerde' dediğini iddia etti. Nesrin Hanım yaptığı açıklamada Şebnem Hanım ile Ramazan Bey'in hastanede tanıştığını iddia ederken, 5 yıldır birlikte olduklarını iddia etti. 

 

esra erol da nesrin seyrek kimdir sebnem calis kimdir sebnem calis olayi nedir

 

Ramazan Bey canlı yayına bağlanırken Şebnem Hanım ile birlikte olduklarını ama Şebnem Hanım'ın konuşmak istemediğini dile getirdi. Şebnem Hanım ile bir ilişkileri olmadığını söyleyen Ramazan Bey Şebnem Hanım'ın kendisinden yardım istediğini ve kendisine yardım ettiğini söyledi. Ramazan Bey Şebnem Hanım'ı kendisinin aldığını söylerken 6 valiz aldığını, ama para almadığını söyledi. Kendisinin eve girmediğini söyledi. Şebnem Hanım'ın bir arkadaşının yanında kaldığını söyledi. Ramazan Bey Şebnem Hanım ile Facebook üzerinden tanıştığını söylerken, Şebnem Hanım'ın kendisine ciddiyetini belirtince ayrıldıklarını ve 9 ay ayrı kaldıklarını o dönem boşanma sürecinde olduğunu söyledi. Eşinden boşandıktan sonra yeniden Şebnem Hanım ile görüşmeye başladıklarını söylerken, Ayyar Bey'e de söylediğini Şebnem Hanım'ın boşanması durumunda evleneceğini söyledi. 

 

esra erol da nesrin seyrek kimdir sebnem calis kimdir sebnem calis olayi nedir

 

Şebnem Hanım canlı yayına bağlanırken Nesrin Hanım'ın iddialarını yalanladı. Kendisinin uyku ilacı vermediğini söyledi. Şebnem Hanım Ayyar Bey'e uyku ilacı verdiğini kabul ederken, altın gibi birşey görmediğini 300 gr altını nereden çıkardıklarını söyledi. Şebnem Hanım ev alırken kendisinin altınlarını eşine verdiğini söyledi. Şebnem Hanım hamile olduğu iddialarını yalanlarken öyle bir durum olmadığını söyledi. Şebnem Hanım çok bunaldığını ve kendisini kimsenin anlamadığını söylerken, kendi yaşadığı hayatın da kolay bir hayat olmadığını bu yüzden evden ayrıldığını dile getirdi. Şebnem Hanım Ramazan Bey'i 5 yıldır tanıdığını söylerken boşandığı zaman evleneceğini dile getirdi.