Esra Erol'da Ferhat Gülal Kimdir? Nurcan Gülal Kimdir? Ferhat Gülal Olayı Nedir?

Esra Erol'da Nurcan Gülal kimdir? Ferhat Gülal olayı nedir? Ferhat Gülal kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da işlenen Ferhat Gülal olayı ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Nurcan Gülal kimdir? Ferhat Gülal olayı nedir? Ferhat Gülal kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Esra Erol'da Nurcan Gülal kimdir? Ferhat Gülal olayı nedir? Ferhat Gülal kimdir? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da işlenen Ferhat Gülal olayı ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Peki Esra Erol'da Nurcan Gülal kimdir? Ferhat Gülal olayı nedir? Ferhat Gülal kimdir? Cevaplar haberimizde..

 

esra erol da ferhat gulal kimdir ferhat gulal olayi nedir nurcan gulal kimdir

 

Esra Erol'da Nurcan Gülal kimdir? Ferhat Gülal olayı nedir? Ferhat Gülal kimdir? 

 

esra erol da ferhat gulal kimdir ferhat gulal olayi nedir nurcan gulal kimdir

 

Esra Erol'da Nurcan Gülal kimdir? Ferhat Gülal olayı nedir? Ferhat Gülal kimdir? Nurcan Gülal 4 çocuğunun babası 22 yıllık eşi sosyal medya fenomeni Ferhat Gülal’ın kendisini terk ederken Nursen Hanım ile ilişki yaşadığını söyledi. Ferhat Gülal 22 senedir Nurcan Hanım’ın kendisine eşlik etmediğini söylerken hayatın kendisi hayatı olduğunu söyledi. Ferhat Günal 5 senedir Nursen Hanım ile ilişki yaşadığını söylerken Nurcan Hanım ile boşanmak istediğini söyledi. Ferhat Bey 24 saat TikTok kullandığını söylerken canlı yayın yaptığını söylerken canlı yayın yarışması yaptığını söyledi. Ferhat Bey sosyal medya üzerinden sürekli sevgili bulması için bilmiyorum ama geliyorlar dedi.

 

esra erol da ferhat gulal kimdir ferhat gulal olayi nedir nurcan gulal kimdir

 

Ferhat Bey canlı yayında yaptığı açıklamada annesinin hastayken kendileri hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını söylerken buna çok bozulduğunu söyledi. Ferhat Bey Nursen için Nurcan Hanım'ı sildiğini söylerken Nursen Hanım için canını vereceğini söyledi. Ferhat Bey sosyal medya üzerinden Nursen Hanım'dan önce Arife Hanım ile de aşk yaşadığını söylerken, sosyal medya üzerinden gelen sevgililer için bana geliyorlar bilmiyorum ifadelerini söyledi. 24 saat boyunca sosyal medya kullandığını, TikTok'ta canlı yayın yapmayı ve yarışma yapmayı çok sevdiğini söyleyerek hayatının kendi hayatı olduğunu böyle yaşamayı sevdiğini dile getirdi.