Esra Erol'a Alişan'ın Ayrılık Haberini Neden Beğendiği Soruldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Esra Erol önceki gün objektiflere yansırken, Alişan'ın eşi Buse Varol'dan ayrıldığı haberlerini neden beğendiği soruldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Esra Erol önceki gün objektiflere yansırken, Alişan'ın eşi Buse Varol'dan ayrıldığı haberlerini neden beğendiği soruldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Esra Erol önceki gün objektiflere yansırken, Alişan'ın eşi Buse Varol'dan ayrıldığı haberlerini neden beğendiği soruldu.

 

Geçtiğimiz günlerde "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı Instagram gönderisini beğenen Esra Erol'un bu hamlesi dikkat çekti. Yanlışıkla mı yoksa bilinçli bir beğeni mi olduğu tartışma konusu olmuştu. Tiyatro oyunu galasına katılan ünlü televizyoncuya sosyal medyada gündem olan beğenisi soruldu. 1980 yılının Gaziantep Sazını İstanbul’a taşıyan ve beş farklı kadın sanatçının hayata tutunma çabalarını anlatan iki perdelik fasıllı Sonbahara Son Güller adlı tiyatro oyununun galası KüçükÇiftlik Park'ta gerçekleşti. Galaya katılanlar arasında Esra Erol da vardı. Kardeşi Eda Erol ile bir dönem aşk yaşayan Alişan'ın, eşi Buse Varol'la evliliğinde kriz yaşandığı yönünde sosyal medyada paylaşılan bir haberi beğenen ünlü televizyoncunun bu hamlesi çok konuşulmuştu. Galada basın mensuplarının karşısına çıkan Esra Erol, "Alişan ve Buse Varol'un ayrılık haberini neden beğendiniz?" sorusuna "İyi akşamlar" diyerek, yanıt vermemeyi tercih etti.

 

esra erol a alisan in ayrilik haberlerini neden begendigi soruldu

 

Eşinin mesajı olay oldu!

 

2018 yılında nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un, bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor. Ayrılık haberlerinin ardından Etiler'de oğlu Burak ile birlikte objektiflere takılan şarkıcıya, oğlunun doğum gününde eşinin fotoğraf paylaşıp, "Sizler yanımda olduğunuz sürece hiçbir şeye ihtiyacım yok" mesajını yazması sorulmuştu. Alişan, "Öyle şeylerle ilgili ben bir şey söylemiyorum. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim, teşekkür ederim. Bununla alakalı konuşmuyorum" yanıtını vermişti.

 

Alyansı gösterdi!

 

Alişan, "Öyle şeylerle ilgili ben bir şey söylemiyorum. Ben yine aynı şeyi söyleyeceğim, teşekkür ederim. Bununla alakalı konuşmuyorum" yanıtını vermişti. Eski nişanlısı Eda Erol'un ablası Esra Erol'un, Buse Varol'la ayrılacakları yönündeki haberi beğenmesi sorulunca ise "Konuşmayacağım" karşılığını vermişti.