Esra Bilgiç'in Estetiksiz Hali Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in estetiksiz hali magazin gündemine bomba gibi düşerken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in estetiksiz hali magazin gündemine bomba gibi düşerken, sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in estetiksiz hali magazin gündemine bomba gibi düşerken, sosyal medyada gündem oldu. 

 

esra bilgic in estetiksiz hali olay oldu

 

Estetiksiz hali olay oldu!

 

"Diriliş Ertuğrul" dizisiyle başlamış ve daha sonra "Bir Umut Yeter" ve "Ramo" dizilerinde başrol oyuncusu olan Esra Bilgiç, son olarak "Kanunsuz Topraklar" isimli dizide Gülfem karakterine can vermişti. Rol aldığıı reklam filmileriyle de adından söz ettiren Bilgiç, son günlerin yükselen yıldızı haline geldi. Güzelliğiyle çok konuşulan Esra Bilgiç'in estteiksiz fotoğrafları ortaya çıktı. Bilgiç'i doğal güzel zannedenler adeta şoke oldu. İşte Esra Bilgiç'in estetiksiz hali...

 

Güzel oyuncu Esra Bilgiç hem kariyerindeki başarısıyla hem de özel hayatıyla dillerden düşmüyor. Güzelliğiyle baş döndüren Bilgiç, Instagram hesabından yayınladığı pozlarıyla da adeta takipçilerini büyülüyor. Esra Bilgiç, kariyerine "Diriliş Ertuğrul" dizisiyle başlamıştı. Bilgiç ardından "Bir Umut Yeter" ve "Ramo" dizilerinde rol almıştı. Son günlerde yer aldığı reklam filmleriyle de adından söz ettiriyor. Bilgiç, ünlü futbolcu Gökhan Töre'den 2019 yılında boşanmıştı. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in sosyal medya fenomeniyle yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü. Esra Bilgiç'in sosyal medya fenomeni Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. DJ Mahmut Orhan'ı dinlemeye giden Bilgiç'in gecede sosyal medya fenomeni Reynmen'le yakınlaştığı öğrenildi. İkilinin, Orhan'ın çaldığı parçalara sarmaş dolaş dans ettiği öne sürülmüştü. Gece boyu birlikte eğlenen ikili, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takibe aldı. Esra Bilgiç'i doğal güzel sanan hayranları yanıldı. Ünlü oyuncu Esra Bilgiç'in estetiksiz fotoğrafları ifşa oldu.



Etiketler: