Esra Balamir'in Ä°çinde BulunduÄŸu Tekne Yandı! Canını Zor Kurtardı!

GeçtiÄŸimiz günlerde Datça'ya giden Esra Balamir, bir arkadaşının doÄŸum günü kutlaması için tekneye bindi. Balamir'in içinde olduÄŸu tekne bir anda alev almaya baÅŸladı. Herkes korku dolu anlar yaÅŸadı.

 

Posta'da yer alan habere göre; GeçtiÄŸimiz günlerde NiÅŸantaşı'nda görüntülenen Esra Balamir, Tatil fiyatlarının yüksek olması hakkında söyledikleriyle gündem olmuÅŸtu. "Lahmacun fiyatlarını merak ediyorum. Geçen gün 1 milyon TL'lik hesabı görünce iki gün, 'Ne yediler' diye düÅŸündüm. Bana o hesap gelse, 'Zıkkımın kökü' yazar gönderirdim" diyen isim tatil için Datça'ya gitti.

 

KORKU DOLU ANLAR 

 

Datça'da tatil yapan ve Demet Akalın ile dostluÄŸuyla tanınan Esra Balamir, yakın bir arkadaşının doÄŸum günü partisi için tekneye bindi. Ünlü ismin içerisinde bulunduÄŸu tekne bir anda yanmaya baÅŸladı. Yanan tekneden son anda kurtulan Esra Balamir, “Motor bölmesinden dumanlar yükseldi. Hemen yan tekneden yardıma geldiler. Canımızı zor kurtardık. Cayır cayır yanışını çaresizce izledik. EÅŸyalarımız da içinde yandı” açıklamasında bulundu.

 

esra balamir in icinde bulundugu tekne yandi

 

‘KÜL OLMUÅž TEKNE' 

 

Balamir'in yakın arkadaşı Demet Akalın, teknenin yandığı anları paylaÅŸarak sosyal medyadan isyan etti. Akalın ÅŸu ifadeleri kullandı: "Dün bu saatlerde Datça'da tekneleri yandı. Kendileri zor kurtuldu fakat ne hikmetse bir tane söndürme aracı gelmiyor. Göz göre göre kül olmuÅŸ tekne. GeçmiÅŸ olsun."