Ertan Saban Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ertan Saban kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ertan Saban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ertan Saban kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ertan Saban kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ertan Saban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ertan Saban ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ertan Saban kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ertan saban kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ertan Saban kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ertan Saban kimdir? 4 Aralık 1977, Üsküp), Makedonyalı Türk oyuncu. Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. Ertan Saban, 3 Haziran 2016 günü oyuncu Ebru Özkan'la evlendi. Ertan Saban, 4 Aralık 1977 tarihinde Üsküp Makedonya'da dünyaya gelmiştir. Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda sahneye çıkan Ertan Saban; Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları, Mutlu Ol Yeter, Hatasız Kul Olmaz, Limonata, Avlu ve Çiçero gibi yapımlarda rol almıştır. 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ebru Özkan ile evlenen Ertan Saban'ın Biricik isminde bir kızı bulunmaktadır. Şimdilerde, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Gel Dese Aşk dizisinde Barlas karakterine hayat veren Ertan Saban, 1.85 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur.



Etiketler: