Erkan Kolçak Köstendil'den Proje Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken son dönemde yaptığı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken son dönemde yaptığı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansırken son dönemde yaptığı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Proje açıklaması!

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun'un haberine göre; Erkan Kolçak Köstendil, Cihangir’deydi. Pandemi döneminde çalışmıyor gibi görünse de aslında dolu dolu geçirdiğini anlatan oyuncu, “Çağan Irmak’la bir projem vardı, o bitti. Sonra dijital platforma başka bir iş bitirdik. Bir de ‘Bandırma Füze Kulübü’ filmini çektik. Onun da yakında vizyon tarihi netleşecek” dedi.

 

erkan kolcak kostendil den proje aciklamasi