Eren Vurdem'den Vatandaşlara Corona Virüsü Uyarısı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eren Vurdem, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili vatandaşları önlem almaya çağırdı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eren Vurdem, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili vatandaşları önlem almaya çağırdı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eren Vurdem, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda corona virüsüyle ilgili vatandaşları önlem almaya çağırdı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Covid -19 ile ilgili esprilerin vadesi doldu . Virüsün şakası yok, işi ciddiye alma zamanı. Herkes üzerine düşeni yapsın ki üstesinden gelelim. Önümüzde bir sürü örnek var ülkelerin hali perişan italya gibi olmak istemiyorsak üstümüze düşeni yapıp önlemlerimizi alalım! İlk vaka görüldüğünde italya 10 , 15 kişi tesip ettiklerini ve virüsü izole ettiklerini iddia ettiler. Önlem almadılar ve sonuç ortada. Lütfen önem alın ve insanları bilinçlendirelim bilinçlendirelim ki bir an önce bu belayı tedbirli bir şekilde atlatalım millet olarak!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;