Erdal ÖzyaÄŸcılar'dan Åžahsiyet Açıklaması! 'Heyecandan Bağırsak Enfeksiyonu Geçiriyorum!'

Kadrosunda Haluk Bilginer, Åžebnem Bozoklu, Cansu Dere, Erdal ÖzyaÄŸcılar gibi oyuncuların yer aldığı Åžahsiyet dizisinin 2. sezonu Gain'de yayınlanmaya hazırlanırken, Erdal ÖzyaÄŸcılar yaptığı açıklamada heyecandan bağırsak enfeksiyonu geçirdiÄŸini dile getirdi. 

 

Gain'de 13 Kasım'da yayınlanacak olan 'Åžahsiyet' dizisinde Kader karakterini canlandıracak olan Erdal ÖzyaÄŸcılar, "Haluk Bilginer ile oynamak çok büyük bir lükstü" dedi. Erdal ÖzyaÄŸcılar, 'Åžahsiyet' dizisinin ikinci sezonunun galasında, ilk kez bir dizisi için çok heyecanlandığını anlattı. ÖzyaÄŸcılar, "Hayatım alt üst oldu 3 ay. 'Åžahsiyet'ten bir teklif geldi. Hakan Günday’ın senaryosu geldi ve çarpıldım. Ondan sonra bir sancılar baÅŸladı bende… Ne yapacağım, ne edeceÄŸim diye. HalukçuÄŸum zaten ilk sezonda döktürmüÅŸ, ne yapacağım oÄŸlum ben dedim. Onur’la (Saylak) 2 saat konuÅŸtuk. Beni rahatlattı, 'Hiç merak etme' dedi. Gece uyumamalar baÅŸladı. SaÄŸ olsun bana çok yardımcı oldu" dedi.

 

Gazeteci Birsen AltuntaÅŸ'ın haberine göre, ÖzyaÄŸcılar sözlerine ÅŸöyle devam etti:

 

"TelaÅŸeli bir 3 ay geçirdim. Bir de ben sadece tiyatro oyunlarının prömiyerlerinde bir bağırsak enfeksiyonu geçiririm. Heyecandan 3 gündür aynı hastalıktayım. Ä°lk defa bir dizide yaşıyorum. Röportaj yaparken üç dört beÅŸ defa müsaade isteyeceÄŸim, durum zaten kötü… Siz rahatlayın, bir de ben rahatlayayım…”

 

'HALUK BÄ°LGÄ°NER'LE OYNAMAK BÜYÜK BÄ°R LÜKSTÜ’

 

Erdal ÖzyaÄŸcılar, oyuncu Haluk Bilginer’le karşılıklı oynamayı da "Çok mutluyum… Haluk Bilginer ile oynamak çok büyük bir lükstü, çok keyif aldım” sözleriyle anlattı. ÖzyaÄŸcılar, Gain’de 13 Kasım’da yayınlanacak 'Åžahsiyet' dizisinde intikam için Türkiye'ye dönen Kader rolüyle seyirci karşısına çıkacak.