Engin Polat Dilan Polat'ın Doğum Günü İçin New York Time Square'da Reklam Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın eşi Engin Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Dilan Polat'ın doğum günü için yaptığı jest ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın eşi Engin Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Dilan Polat'ın doğum günü için yaptığı jest ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın eşi Engin Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Dilan Polat'ın doğum günü için yaptığı jest ile gündem oldu.

 

engin polat tan dilan polat in dogum gunu icin olay jest new york times square a reklam verdi

 

Dilan Polat eşi Engin Polat'ın doğum günü için billboard kiralamıştı!

 

Dilan Polat geçtiğimiz aylarda eşi Engin Polat'ın doğum günü için İstanbul'da bir billboard kiralayarak ona olan sevgisini dile getirmişti. Kiraladığı billboard da eşinin doğum günü için “Karısının kocası iyi ki doğdu. Seni çok seviyorum. Kapatın şehrin ışıklarını kocam pasta üfleyecek” ifadelerini kullanmış bu paylaşım sosyal medyada gündem olmuştu.

 

engin polat tan dilan polat in dogum gunu icin olay jest new york times square a reklam verdi

 

Bunun altında kalmam demiştim!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşinin kendisi için yaptığı doğum günü jestine göndermede bulunan Engin Polat "Bunun altında kalmam demiştim New york Times tayız aşkım nice senelerimiz olsun doğum günün kutlu olsun seni çok seviyorum" ifadelerini kullanırken, yaptığı jest sosyal medyada gündem oldu.