Engin Öztürk Flaşlar Patlayınca Panik Yaptı!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Öztürk önceki gün arkadaşlarıyla yemek yerken, çıkışta flaşlar patlayınca ortam buz kesti. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Öztürk önceki gün arkadaşlarıyla yemek yerken, çıkışta flaşlar patlayınca ortam buz kesti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Öztürk önceki gün arkadaşlarıyla yemek yerken, çıkışta flaşlar patlayınca ortam buz kesti.  

 

Posta gazetesinden Engin Can Dilekli’nin haberine göre; Oyuncu Engin Öztürk önceki gece Ulus’taydı. Ezgi Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, Sarp Apak’ın eşi Bengi Apak ve meslektaşı Esra Ruşan ile yemek yedi, sohbet etti, eğlendi. Sonra özel şoförlü otomobili ile Bengi Apak ve Esra Ruşan’ı evlerine bırakmak istedi. Ama flaşlar patlayınca ortam gerildi, panik havası esti.

 

PANİK HAVASI 

 

Özel hayatıyla magazin gündemine gelmemeye özen gösteren Engin Öztürk, önceki gün Ulus'ta özel şoförlü aracında objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncu, basın mensuplarını fark edince kaçmaya başladı. Ulus’tan Kuruçeşme’ye doğru hareket eden Engin Öztürk, kameralardan uzaklaşmak amacıyla dar yollardan geçtiği sırada, aracın sağını solunu dubalara sürterek küçük hasarlar aldı. Esra Ruşan bir ara araçtan indiyse de sonra tekrar bindi. Bengi Apak arka koltukta yüzünü saklamak için akla karayı seçti. Kuruçeşme’den Etiler’e dönen ve burada bir siteye girerek kaçmaya çalışan Engin Öztürk, “Neden bizi takip ediyorsunuz? Biri çok yakın arkadaşım. Diğeri de yakın bir arkadaşımın eşi” diye konuştu. Öte yandan Esra Ruşan, ‘Masumlar Apartmanı’ dizisindeki rolüyle adını duyurdu. Sarp-Bengi Apak 2017’den beri evli. Neden bu kadar panik yaptıkları anlaşılamadı.



Etiketler: