Engin Altan Düzyatan Ve Eşi Neslişah Alkoçlar Evlilik Yıl Dönümlerini İtalya'da Kutladılar!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar evliliklerinin 9. yıldönümlerini İtalya'da bin yıllık kalede kutladılar. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar evliliklerinin 9. yıldönümlerini İtalya'da bin yıllık kalede kutladılar. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar evliliklerinin 9. yıldönümlerini İtalya'da bin yıllık kalede kutladılar. 

 

engin altan duzyatan neslisah alkoclar ciftinden romantik evlilik yildonumu kutlamasi

 

Evliliklerinin 9. yıldönümlerini kutladılar!

 

HalkTV'de yer alan habere göre, Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, yıl dönümlerini 1000 yıllık bir kalde kutladı. Ünlü çift, 9 yılı geride bıraktıkları evliliklerini romantik bir kutlama yaptılar. 1000 yıllık kalede baş başa evlilik yıldönümlerini kutlayan çiftten çok özel kareler geldi. 2014 yazında görkemli bir düğünle evlenen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Alkoçlar, evliliklerinde dokuz yılı geride bıraktı. Mutlu evliliklerini Emir ve Alara ile taçlandıran çift; 28 Ağustos'taki 9. evlilik yıldönümlerini İtalya'da bir kalede kutladı. Kutlama için İtalya'nın Umbria bölgesine giden ünlü çift, 1000 yıllık bir kalede konakladı. Kont Benedikt Bolza ve ailesi tarafından otele dönüştürülen masalsı bir atmosferi olan kalede, baş başa evlilik yıldönümlerini kutlayan çift, bölgenin tarihi ve turistik yerlerini keşfetmeyi de ihmal etmedi. Birbirlerine poz veren ünlü çiftin tatil paylaşımları büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu, yıl dönümlerini şu mesajla kutladı: "Zaman sevdiklerinle birlikte iken acımasızca hızlı geçse de… her an insana yaşadığını hissettiriyor… nice 9 yıllara.."

 

İşte o paylaşımlar,

 

engin altan duzyatan neslisah alkoclar ciftinden romantik evlilik yildonumu kutlamasi

 

engin altan duzyatan neslisah alkoclar ciftinden romantik evlilik yildonumu kutlamasi