Engin Altan Düzyatan'dan Dikkat Çeken Sözler! 'Bana Bir Tek David Beckham Benziyor!'

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan önceki gün objektiflere yansırken yaptığı açıklama ile gündem oldu.

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan Etiler'de görüntülendi. Biyografi filmleri hakkında konuşan Engin Altan Düzyatan, "Bana benzeyen birileri olursa ben de oynamak isterim. Ama bana bir tek David Beckham benziyor onu da biz yapmayız" dedi. Etiler'de objektiflere yansıyan yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Keyifli halleri ile dikkat çeken ünlü oyuncu Düzyatan, son dönemde popüler hale gelen biyografi türündeki filmler hakkında konuştu. Son olarak "Çöp Adam" dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan, "Bana benzeyen birileri olursa ben de oynamak isterim ama bana bir tek David Beckham benziyor onu da biz yapmayız" dedi.

 

OĞUZHAN KOÇ DA BİYOGRAFİ FİLMLERİ HAKKINDA KONUŞMUŞTU

 

Oğuzhan Koç, "Tabii ki film yapalım ve gelecek nesiller de Barış Manço'yu, Cem Karaca'yı ve diğer efsane isimlerimizi izlesin, görsün, tanısın. Ancak bu şekilde olması üzücü, ailelerden bilgi ve izin alınmaması yanlış. Çünkü filmler 2 gün sonra vizyondan kalkıyor. Ben de isterim tabii ki bizim için çok önemli kişilerin hayatını güzelce sinemada izlemeyi, ancak her şeyin anlaşılarak yapılması çok önemli" ifadelerini kullandı.