Enes Batur Evlendi!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle ünlenen ünlü Youtuber Enes Batur, Instagram sayfasından paylaştığı evlilik fotoğrafları ile gündeme bomba gibi düştü. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle ünlenen ünlü Youtuber Enes Batur, Instagram sayfasından paylaştığı evlilik fotoğrafları ile gündeme bomba gibi düştü. Takipçileri yeni filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü Youtuberın evliliğinin bir oyundan ibaret olduğunu düşündü. Fakat Batur, yeniden yayınladığı fotoğrafla gerçekten evlendiği kişinin isminin olduğu davetiyeyi takipçileri ile paylaştı. 

 

Fakat bu durumda da bir karışıklık vardı. Zira Batur'un paylaştığı davetiye üzerinde Tulu yazarken, ünlü Youtuber 1990 doğumlu oyuncu Damla Aslanalp ile evlenmişti. Bu şüphe bir de oyuncu Enes Batur ile aynı filmde oynayınca iyice güçlenmişti. İşte Enes Batur'un evlilik ile ilgili açıklaması: 

 

"21 yaşında yolun başındayım, hayatımın en büyük ve en doğru kararını aldım, yol arkadaşımı buldum. Acı tatlı günleri birer anı olarak geride bırakırken, umut ve sevgi dolu bir geleceğe ilk adımı atmış olmanın tarif edilmez mutluluğu içerisindeyim. Sonsuzluğun madalyası bir hayat arkadaşı.. Bu mutluluktan öte daha ne olabilir bilmiyorum. Sadece bu duygunun yaşanmadan tarif edilemeyeceğini biliyorum. Sizler ve diğerleri için tek temennim, bu mutluluğu yaşamaktan korkmayın. Unutmayın, hiç birşey için erken, hiçbirşey için geç değildir..."

 

 

Not: Fotoğraf Enes Batur'un Instagram sayfasından alınmıştır.