Ender Saraç Muayene Bile Etmeden Hastalıkları Sıraladı! Şaka Mısınız Hocam Siz!

Haberler'in Youtube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun programına konuk olan doktor Ender Saraç Kalaycıoğlu'nun hastalıklarını muayene bile etmeden tek tek sıralarken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Haberler'in Youtube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun programına konuk olan doktor Ender Saraç Kalaycıoğlu'nun hastalıklarını muayene bile etmeden tek tek sıralarken sosyal medyada gündem oldu. Haberler'in Youtube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun programına konuk olan doktor Ender Saraç Kalaycıoğlu'nun hastalıklarını muayene bile etmeden tek tek sıralarken sosyal medyada gündem oldu. 

 

Haberler.com YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane isimli programa katılan Dr. Ender Saraç, muayeneye bile gerek kalmadan sunucu Gökak Kalaycıoğlu'ndaki hastalıkları tek tek sıraladı. Dr. Saraç'ın söylediklerini ağzı açık dinleyen Kalaycıoğlu ise şaşkınlığını "Şaka mısınız hocam siz?" sözleriyle ifade etti. İşte, herkesi şaşkına çeviren olayın detayları. Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumu ile Haberler.Com'un YouTube kanalında seyirciyle buluşan Haber Bahane programının son bölümünün konuğu Dr. Ender Saraç'tı. Hislerinin oldukça kuvvetli olduğunu ve bu konuda kendine güvendiğini söyleyen Saraç, sunucu Kalaycıoğlu'nu tedavi etmeden hastalıklarını tek tek açıkladı.

 

HASTALIKLARINI GÖRMEK İÇİN BAKMASI YETİYOR

 

Kalaycıoğlu'ndan gelen "Hastalıkları sezgileriyle mi teşhis ediyorsun" sorusuna yanıt veren Ender Saraç, şunları söyledi:

 

"Belki buna çok tecrübe diyebilirim çünkü 200 bine yakın hasta baktım. Karşımdaki insana baktığında birçok hastalığını görebiliyorum. Mesela size baktığım zaman karaciğerinizde ikinci derece yağlanma, insülin direnci ile sol ve sağ böbrek arasındaki sorunu görebiliyorum ama bunu size söylemedim. Birçok şeyi görebiliyorum. Gece horlamanızı, uyku apnenizi, arada oynayan tansiyonunuzu... Onların hepsini biliyorum. Bunun şifasını verebilmekte mümkün. Bazı hisler açılıyor diyeyim. Ben sizin her şeyinizi biliyorum burada söylemediklerim de var”

 

Saraç'ın söyledikleri karşısında hayrete düşen Gökay Kalaycıoğlu ise "Şaka mısınız hocam siz? Bu doğaüstü bir olay. Muayene bile olmadım. Ağzım açık kaldı şu an inanılır gibi değil" dedi.



Etiketler: