Emre Karayel'in Acı Günü! Kimi Kaybetti?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Emre Karayel, daha henüz yeni baba olmuşken, babasının ölüm haberiyle sarsıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Emre Karayel, daha henüz yeni baba olmuşken, babasının ölüm haberiyle sarsıldı. Son dönemde rol aldığı projelerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Emre Karayel, daha henüz yeni baba olmuşken, babasının ölüm haberiyle sarsıldı.

 

emre karayel babasini kaybetti

 

Bir hafta önce ilk bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşayan oyuncu Emre Karayel, babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Emre Karayel, 2020 yılında Gizem Demir ile nikâh masasına oturdu. Mutlu bir evliliği olan Karayel, 7 gün önce de ilk bebeği Can’ı kucağına aldı. Ancak oyuncu bebeğinin mutluluğunu yaşarken babasının ölüm haberini aldı. Instagram hesabından babasının fotoğrafını paylaşan Emre Karayel, “Canımız babamız Öcal Karayel vefat etmiştir. Cenazesi Adana Kabasakal Mezarlığı’nda ikindi namazına müteakip defnedilecektir. Toprağı bol mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

 

emre karayel babasini kaybetti 2

 

Zamanın durduğu an!

 

Babalık heyecanı yaşayan Emre Karayel,  geçen gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “Zamanın durduğu an. Bebekler enerjinizi hissediyor derlerdi de inanmazdım. Oğlum ağladığında ona ‘babacım yanındayız annen baban seni çok seviyoruz korkma’ diyorum, susuyor yeminle” demişti.



Etiketler: