Emre Altuğ'dan Yürek Burkan İtiraf!

Yalı Çapkını dizisinde rol alan ve müzik çalışmalarına devam eden Emre Altuğ, kendisiyle ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Son 10 yılda yaşadıklarını anlatan Emre Altuğ çok ağır depresyonlar geçirdiğini belirterek, bu süreçte kendisini oğullarının ayakta tuttuğunu söyledi.

 

Akşam'da yer alan habere göre; Emre Altuğ müzik çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz akşam sahneye çıkan ünlü sanatçı, konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Emre Altuğ yoğun temposu için, 'Ben bu tempoyu seviyorum. Tatil yapmak, dinlenmek bana iyi gelmiyor. 3 günden sonra sıkılıp çalışmak istiyorum." dedi.

 

"ÇOK AĞIR DEPRESYONLAR GEÇİRDİM”

 

Son 10 yılda yaşadıklarını anlatan Altuğ, yeni şarkısı Geçiyor üzerinden şu açıklamayı yaptı:

 

"Boşandım. Annemi kaybettim. Dolandırıldım. Büyük bir maddi kayıp yaşadım. Ardından da babamı kaybettim. Dolayısı ile bu şarkı bana biraz bunları hatırlatıyor.’

 

Ünlü sanatçı, "Bu süreci nasıl atlattınız?" sorusuna ise, "Ağır oldu. Çok ağır depresyonlar geçirdim. Ben kötü günleri çok gösteren biri değilim. Beni sevenlerim ile de bu halimi ilk kez paylaşmak istedim. Beni ayakta tutan oğullarım oldu. Tek enerjim onlar. Sırtımı oğullarıma yasladım." açıklamasında bulundu.



Etiketler: