Emir Can İğrek'ten Dikkat Çeken Açıklama! 'Uzun Vadeli Hayal Kuran Biri Değilim!'

Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek bir dergiye verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Şarkılarının birçok kişi tarafından bilindiğini ilk fark ettiğinde neler hissettiği sorulan Emir Can İğrek, "Sadece havalı hissettim. Uzun planlar yapan, uzun vadeli hayaller kuran biri değilim" dedi.

 

Geçtiğimiz haziran ayında muhteşem bir konsere imza atan ve 10 Eylül'de yeniden Harbiye'de konser verecek olan Emir Can İğrek, L'Officiel Hommes Türkiye'ye röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan Emir Can İğrek, dikkatleri üzerine çekti.

 

22 yaşındayken herkesin kendisini dinlediğini fark ettiğinde hissettiklerinden bahseden İğrek, "Sadece havalı hissettim. Uzun planlar yapan, uzun vadeli hayaller kuran biri değilim. o yaşta da tek derdim kendi paramı kazanmak ve eğlenmekti. Yarınları çok düşünmezdim." şeklinde konuştu.

 

Açıklamalarına devam eden ünlü şarkıcı, "Tarz konusunda hala kafam çok karışık. hep de öyle oldu. Hiçbir türün temsilcisi olmak istemiyorum. Herkesin başka bir tarza benzetmesi hoşuma gidiyor. Alternatif pop çok güvenli ve esnek bir alan. İstediğiniz tarzda denemeler yapabiliyorsunuz. Dinleyiciniz de sizinle bağını başarı odaklı kurmuyor, duygudaş oluyorsunuz." ifadelerini kullandı.