Emekliler İçin Bankaların Maaş Promosyonunda Olay! 20.000 TL!

Emekliler için bankaların başlattıkları maaş promosyonu kampanyaları emekli maaşlarının zamlanması ile başka bir boyut alırken, ortaya atılan iddialara göre üç bankanın emekliler için promosyon tutarını 20.000 TL'ye çıkarmaya hazırlandıkları iddia edildi.

 

Emekliler için bankaların başlattıkları maaş promosyonu kampanyaları emekli maaşlarının zamlanması ile başka bir boyut alırken, ortaya atılan iddialara göre üç bankanın emekliler için promosyon tutarını 20.000 TL'ye çıkarmaya hazırlandıkları iddia edildi.Emekliler için bankaların başlattıkları maaş promosyonu kampanyaları emekli maaşlarının zamlanması ile başka bir boyut alırken, ortaya atılan iddialara göre üç bankanın emekliler için promosyon tutarını 20.000 TL'ye çıkarmaya hazırlandıkları iddia edildi.

 

Bankalar arası rekabet kızıştı, aralarındaki promosyon savaşı emekliye yaradı. 8250 TL'ye kadar çıkan emekli maaşı promosyonunda 20 bin TL rakamı konuşulmaya başlandı. İşte emeklilerin yüzünü güldürecek, cebini rahatlatacak açıklama... Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek duyurular peş peşe özel bankalardan geliyor. Bankalar, maaşlarını getirenlere özel ayrıcalıklar ve promosyon ücreti veriyor. Verilen promosyon miktarı 7500 lira ortalamasında. Ancak bir yakınını da beraberinde bankaya getiren emekliler için ekstra ücret verilmesiyle birlikte bu miktar 8250 liraya kadar çıkmaya başladı. Bankaların promosyon yarışı vatandaşın cebine yaradı. Emekli maaşlarına gelen zam sonrası promosyonları artıran bankalar, vatandaşları müşterisi yapabilmek için hem nakit ödemede miktarı artırıyor hem de ek fırsatlar sunuyor. Son olarak 8250 liraya kadar çıkan promosyonlarla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi, '20 bin lira' iddiası emeklilerin gözünü bankalara çevirdi. Promosyon yarışının daha yeni başladığı belirten ve kısa sürede 7.500 lira olan rakamın 10 bin liraya çıkmasını beklediğini belirten özel bir bankanın yetkilisi, "Daha kamu bankaları ortaya çıkmadı. Bugün kamu bankaları normal kurum maaş ihalelerinde 3 yıl için 20 bin liraya kadar promosyon veriyor" dedi.

 

SuperHaber'e konuşan yetkili, promosyon yarışına kamu bankalarının da girmesiyle bu rakamın 20 bin liraya kadar çıkabileceğini iddia etti. Yetkili, "7 bin 500 lira çok büyük rakam gibi geliyor. Oysa Denizbank 2015 yılında 300 lira promosyon verdi. Enflasyon ile kıyasladığımızda bugün söz konusu promosyonun en az 15 bin lira olması gerek" dedi ve kamu bankalarının dengeleri değiştirebileceğini belirtti.



Etiketler: