Elon Musk'tan Twitter'ı Satın Almasından Sonra Hamlelerine Tepki Gösterenlere Dikkat Çeken Yanıt! Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Elon Musk, Twitter'ı satın almasından sonra arka arkaya yaptığı hamlelerle tepki çekmeye devam ederken, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tepki gösterenlere verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Elon Musk, Twitter'ı satın almasından sonra arka arkaya yaptığı hamlelerle tepki çekmeye devam ederken, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tepki gösterenlere verdiği yanıt ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı Elon Musk, Twitter'ı satın almasından sonra arka arkaya yaptığı hamlelerle tepki çekmeye devam ederken, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda tepki gösterenlere verdiği yanıt ile gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Beni hergün eleştirebilirsiniz. Ama bunun bedeli 8 dolar olacak" ifadelerini kullanan Musk sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

elon musk tan twitter daki hamlelerine tepki gosterenlere dikkat ceken yanit