Elizabeth Berkley İle Eşi Greg Lauren'ın Aşkı Yıllara Meydan Okumaya Devam Ediyor!

90'lı yıllarda rol aldığı yapımlarla ismini dünyaya duyuran Hollywood yıldızı Elizabeth Berkley ile eşi Greg Lauren'ın aşkı yıllara meydan okumaya devam ediyor. 

 

90'lı yıllarda rol aldığı yapımlarla ismini dünyaya duyuran Hollywood yıldızı Elizabeth Berkley ile eşi Greg Lauren'ın aşkı yıllara meydan okumaya devam ediyor. 

 

Hürriyet'te yer alan habere göre; 51 yaşındaki Berkley ile 53 yaşındaki Lauren geçtiğimiz günlerde Beverly Hills'teki bir otelin önünde objektiflere takıldılar. Üzerlerinde artık kendileriyle özdeşleşen salaş kıyafetleri olan Elizabeth Berkley ile Greg Lauren, sokakta bir anda sarılıp birbirlerini öperek romantik anlar yaşadı. Çiftin o anları da objektiflere yakalandı.

 

DANS DERSİNDE TANIŞTILAR

 

Elizabeth Berkley ile Greg Lauren, Hollywood'un gözlerden uzak yaşayan mutlu aşıklarından biri. 1980'lerde rol aldığı Showgirls adlı filmle hafızalara kazınan Elizabeth Berkley ile ressam Greg Lauren 2000 yılında bir dans dersinde tanıştılar. Ondan sonra da bir daha ayrılmadılar. Belli ki evli geçirdikleri yıllar bile onların duygularını hiç değiştirmedi.  Berkley, kendisine ün kazandıran bu filmden önce kamera karşısına geçtiği Saved By The Bell adlı yapımda canlandırdığı Jessie Spano karakteriyle tanınmıştı.

 

TARTIŞMALI FİLMDE OYNAMIŞTI

 

Berkley'in rol aldığı 1995 tarihli Showgirls, döneminin en çok tartışılan filmlerinden biriydi. Bu yapımda da Tıpkı Temel İçgüdü'e olduğu gibi yönetmen Paul Verdhoeven ile senarist Joe Eszterhaz işbirilği yapmıştı. Ama Elizabeth Berkley'i şansına film gişede büyük bir hayal kırıklığı yaratmış ve eleştirmenlertarafından da pek beğenilmemişti. Berkley bu konuda "Tabii ki filmin iyi gitmemesi hayal kırıklığı yarattı. Ama çok da haksız eleştiriler aldı. Ben de bu filmde oynadığım rol yüzünden çok zorbalığa uğradım" diye konuşmuştu. Berkley bir oyucu olarak işini yaptığını, insanların onu neden suçladığını anlamadığını da söylemişti.  Elizabeth Berkley son olarak The Idol adlı yarışma programında kamera karşısına geçti.

 

EŞİ ÜNLÜ MODACININ YEĞENİ 

 

Bunları kısaca hatırladıktan sonra biz dönelim ünlü çifte... Bu çiftten ünlü olan sadece Elizabeth Berkley değil. Bir ressam olan kocası Greg Lauren de ünlü biri. Soyadından da anlaşılacağı üzere ünlü bir aileden de geliyor. Moda dünyasının devlerinden Ralp Lauren, Greg'in amcası.  Berkley ile Lauren, 1 Kasım 2003 tarihinde Meksika'nın gözde tatil beldesi Cabo San Lucas'ta düzenlenen gösterişli bir törenle evlendi. Berkley'in gelinliğini tasarlayan kişi ise Greg Lauren'in amcası olan ünlü modacı Ralp Lauren'di.  Düğünden sonra Berkley adına hemen kocasının soyadını da kullanmaya başladı. Fakat profesyonel yaşamında kendi aile soyadını kullanıyor ünlü oyuncu.  Çiftin 2012 doğumlu Sky adında bir oğlu bulunuyor.