Elif Yılmaz Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Elif Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü model Elif Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Elif Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Elif Yılmaz kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü model Elif Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü model Elif Yılmaz ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Elif Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

elif yilmaz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Elif Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Elif Yılmaz kimdir? 1997 Adana doğumlu olan Elif Yılmaz, Miss And Mr Fashion TV 2020 Turkey birincisi oldu. Ardından birçok oyunculuk teklifi almaya başlayan Yılmaz, her projeyi kabul etmediğini belirterek "Hedefim ünlü değil, iyi bir oyuncu olmak" diye konuştu. ... Oyuncu koçu Esra Kızıldoğan ile çalıştığını da ifade etti. 1997 Adana doğumlu olan Elif Yılmaz, Miss And Mr Fashion TV 2020 Turkey birincisi oldu. Ardından birçok oyunculuk teklifi almaya başlayan Yılmaz, her projeyi kabul etmediğini belirterek "Hedefim ünlü değil, iyi bir oyuncu olmak" diye konuştu. Oyunculukta 2 yıl eğitim alan Elif Yılmaz, "Tam Kafadan" isimli bir sinema filmi de çekti. Oyuncu koçu Esra Kızıldoğan ile çalıştığını da ifade etti.



Etiketler: