Elif Yalçın Akgün Kavarna'nın Son Açıklamalarına Cevap Verdi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, yayınladığı videosunda kendisini aldatan sevgilisi Akgün Kavarna ile ilgili açıklamalarda bulunurken Kavarna'ya yalan söyleme dürüst ol temiz yaşa dedi. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, yayınladığı videosunda kendisini aldatan sevgilisi Akgün Kavarna ile ilgili açıklamalarda bulunurken Kavarna'ya yalan söyleme dürüst ol temiz yaşa dedi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Elif Yalçın, yayınladığı videosunda kendisini aldatan sevgilisi Akgün Kavarna ile ilgili açıklamalarda bulunurken Kavarna'ya yalan söyleme dürüst ol temiz yaşa dedi. 

 

Yayınladığı videosunda son dönemde kendisi hakkında Kavarna'nın yaptığı "Biz Elif ile 5 aydır birlikte değiliz. Bir ilişkimiz yok." açıklamasına cevap veren Yalçın, "Biz 3 yıldır birlikteyiz. Sanki komik birşey anlatıyormuş gibi gülmeleri hoş değil. Ben kanıtlarla konuşuyorum ve 6 aydır birlikte değiliz ifadeleri çok saçma. Dürüst ol yalan söyleme temiz yaşa" ifadelerini kullanırken bu içeriğiyle gündem oldu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.