Elif Şen İle Kerem Tunçeri Arasında İfşa Şoku! Şen Hakkında Hapis İstemiyle Dava Açıldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Elif Şen ile Kerem Tunçeri arasında ifşa şoku yaşanıyor. Şen'in ifşa mesajları sonrası hakkında 8 yıl hapis istemiyle dava açıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Elif Şen ile Kerem Tunçeri arasında ifşa şoku yaşanıyor. Şen'in ifşa mesajları sonrası hakkında 8 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Elif Şen ile Kerem Tunçeri arasında ifşa şoku yaşanıyor. Şen'in ifşa mesajları sonrası hakkında 8 yıl hapis istemiyle dava açıldı. 

 

Eski basketbolcu Kerem Tunçeri'nin mesajlarını ifşa eden fenomen Elif Şen, "Alkolün etkisindeydim, çok pişmanım. Tunçeri'den özür diliyorum" dedi. Ancak Tunçeri, şikayetinden vazgeçmeyince Şen hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

NE OLMUŞTU?

 

Fenomen ve oyuncu Elif Şen, geçtiğimiz yıl Kerem Tunçeri’nin kendisine attığı mesajları, sosyal medyadan ifşa etmişti. Ünlü basketbolcu da bu paylaşımların ardından soluğu savcılıkta almıştı. Elif Şen, “Alkolün etkisindeyken o mesajları paylaştım. Pişmanım, özür diliyorum” dedi. Savcılık dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdi. Ancak Kerem Tunçeri, karşı tarafı affetmedi. Savcılık Şen hakkında haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek ve özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek suçlarından 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

 

kerem tunceri ile elif sen arasinda ifsa soku