Elasonggur Ela Songur Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Elasonggur Ela Songur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Ela Songur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ela Songur kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Elasonggur Ela Songur kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni Ela Songur ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Ela Songur kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

elasonggur ela songur kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Ela Songur kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Elasonggur Ela Songur kimdir? Ela Songur 18 Ağustos 1999 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 23 yaşında olan sosyal medya fenomeni Ela Songur Aslan burcudur. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Giyim tarzıyla ve stiliyle sosyal medyada takipçilerinden yoğun övgü almaktadır. Kariyerini I Stalk In ajansına bağlı olarak devam etmektedir. Instagram’da elasonggur ismiyle paylaşımlarına devam eden Ela Songur’un bu mecrada 66.2K takipçisi bulunmaktadır.



Etiketler: