Elanur Asil Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Elanur Asil kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren manken Elanur Asil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Elanur Asil kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Elanur Asil kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren manken Elanur Asil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran manken Elanur Asil ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla kullanıcılar tarafından merak ediliyor. Peki Elanur Asil kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

elanur asil kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Elanur Asil kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Elanur Asil kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren manken Elanur Asil aslen Trabzonludur fakat ailesiyle İstanbul'da yaşamaktadır. Oğlak burcu olan mankenin yükseleni yay burcudur. 1.69 boyundaki mankenin kilosu ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır. Düzenli sporu bir yaşam biçimi haline getiren ünlü mankenin en çok gitmek istediği ülke Japonya'dır. Kendisini üşengeç, mükemmeliyetçi ve duygusal olarak tarif etmektedir. 20 yaşındadır. 

 

Hayat Felsefesi: Mutluluğu kimsenin üzerine kurma, hayat gelip geçici unutma. Yalnız birey güçlü bireydir. Kendi kendine yetmeyi yalnız kalmaktan sıkılmamayı öğren. 



Etiketler: