Ekrem İmamoğlu'ndan Taksim'de Yaşanan Patlama İle İlgili İlk Açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksim'de yaşanan patlama ile ilgili ilk açıklamasını yaparken, yapılan paylaşımlarla ilgili uyardı. 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksim'de yaşanan patlama ile ilgili ilk açıklamasını yaparken, yapılan paylaşımlarla ilgili uyardı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksim'de yaşanan patlama ile ilgili ilk açıklamasını yaparken, yapılan paylaşımlarla ilgili uyardı. 

 

Paniğe neden olacak paylaşımlardan kaçının!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Taksim'de yaşanan patlama ile ilgili "İstiklal Caddesi’deki patlama ile ilgili Emniyet ve Sağlık ekiplerimize yardımcı olunması, korku ve paniğe yol açabilecek paylaşımlardan uzak durulması zaruridir. İlgili tüm ekipler bölgede, sağlıklı bilgilendirme yapacağız. İstiklal Caddesi’ndeki patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Olay yerindeki ekiplerin yönlendirmesine katiyen uyunuz ve resmî açıklamalar dışındaki yanıltıcı paylaşımlara itibar etmeyiniz." ifadelerini kullanan İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu dikkat çekti. 

 

İşte o açıklama;

 

ekrem imamoglu ndan taksim deki patlama ile ilgili ilk aciklama

 

ekrem imamoglu ndan taksim patlamasi aciklamasi