Ekrem Ä°mamoÄŸlu'ndan Seçim Sonuçlarına Dair Ä°lk Açıklama!

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu açıklama yaptı. Ä°mamoÄŸlu, "Åžu an görmüÅŸ olduÄŸumuz fotoÄŸraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Åžu anda tasnif iÅŸlemleri devam ediyor. Ä°BB oyları tasnif ediliyor öncelikli olarak. Biz ilk etapta Ä°BB oylarını görebiliyoruz. Onun üzerinden konuÅŸabiliyoruz" deÄŸerlendirmesinde bulundu

 

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu açıklama yaptı. Ä°mamoÄŸlu'nun açıklamalarının satırbaÅŸları ÅŸöyle:

 

"ÅžU ANDA YÜZDE 40'A DOÄžRU VERÄ°YE SAHÄ°BÄ°Z”

 

"Ramazan ayının güzellikleri ile geçmesini ve bütün duaların kabul olmasını dilerim. Sizleri Ä°stanbul CHP Ä°l BaÅŸkanlığımızdan çok deÄŸerli il baÅŸkanımız sayın Özgür Çelik baÅŸkanımızla selamlıyoruz. Bu aÅŸamada siz kıymetli vatandaÅŸlarımızı ve özellikle deÄŸerli basın mensuplarımızı, sandık başında görev yapan dostları, vatandaÅŸlarımızı bilgilendirmeyi hissettik. Åžu anda yüzde 40'a doÄŸru giden bir veriyi sahibiz. Åžunu söyleyebilirim ki, veriler doÄŸrultusunda vatandaşımızın teveccühü, bize olan inancı karşılığını göstermiÅŸ durumda.

 

"ÇOK CÄ°DDÄ° BÄ°R VERÄ° SÄ°STEMÄ°MÄ°Z VAR”

 

Åžu anda verileri takip ediyoruz. Çok güçlü ekibimiz var. Ä°l baÅŸkanımızın liderliÄŸinde, çok ciddi bir veri akışı sistemimiz var. Sandık baÅŸlarında, ilçe baÅŸkanlığımızda bir de tabii ki Ä°stanbul Gönüllüleri vasıtasıyla.

 

"BU FOTOÄžRAF BÄ°ZÄ° ZÄ°YADESÄ°YLE MEMNUN ETMEKTE”

 

Åžu an görmüÅŸ olduÄŸumuz fotoÄŸraf bizi ziyadesiyle memnun etmekte. Hiçbir seçim bitmeden sonuçlanmaz. Åžu anda tasnif iÅŸlemleri devam ediyor. Ä°BB oyları tasnif ediliyor öncelikli olarak. Biz ilk etapta Ä°BB oylarını görebiliyoruz. Onun üzerinden konuÅŸabiliyoruz. Ancak bizim için çok önemli, en az Ä°BB kadar ikin doküman daha var. Bunlardan bir tanesi ilçe belediye baÅŸkanlığı verisi bir diÄŸeri de ilçe meclis üyeliÄŸi verisi. Bu her iki tutanak da bizim bu seçimde elde etmek istediÄŸimiz verilerin bütüncül sonucunu oluÅŸturmakta.

 

"MECLÄ°S ÜYELÄ°KLERÄ°NÄ°N SONUÇLANMASI ÇOK MÜHÄ°M”

 

Åžu an itibariyle bütün vatandaÅŸlarımıza öncelikle oy kullanan vatandaÅŸlarımıza yürekten teÅŸekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin, demokrasimizin en kıymetli simgesi, bir nevi düÄŸünü olan böylesi bir günde oy kullanma sorumluluÄŸunu yerine getirme konusundaki hassasiyette iyi bir veriye sahip olduÄŸunu düÅŸünüyorum. Görev yapan arkadaÅŸlarımıza hassasiyet içerisinde sıkıntısız, gündemi hızlıca toparlayabilmek adına, ilçe belediye baÅŸkanlık sonuçların sonuçlanması, ilçe belediye meclis üyeliklerinin sonuçlanması bizim için çok çok mühim.

 

"DAHA NET BÄ°R AÇIKLAMA YAPIYOR OLACAÄžIZ”

 

Oradan da iyi veriler akmakta ama bütün bu sorular cevap bulduÄŸunda o zaman daha net, daha rahat açıklama yapıyor olacağız. Sürece göre yine kıymetli il baÅŸkanımla birlikte huzurunuza geleceÄŸim, açıklama yapabileceÄŸimiz. Åžu an itibariyle gözümüz kulağımız 33 bin sandığımızda bulunan sandık görevlileri, baÅŸta partimiz adına görev yapan deÄŸerli yol arkadaÅŸlarımız olmak üzere hassasiyetle görevlerini seri biçimde toparlayabilmeleri. Åžimdiden sonuçlar her ÅŸeyden önce ÅŸehrimize, ilçelerimize, bütün ülkemize, milletimize hayırlı uÄŸurlu olmasını dilerim. Ramazan ayı akÅŸamında tutulan oruçların kabulüyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım.