Ekin Mert Daymaz'ın Havuz Paylaşımı Gündem Oldu! Alev Aldı Buralar! Evlenmeyi Düşünür Müsün?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımında yakışıklılığı ve fit görüntüsüyle övgü dolu yorumlar aldı.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımında yakışıklılığı ve fit görüntüsüyle övgü dolu yorumlar aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz, Instagram sayfasından yaptığı havuz paylaşımında yakışıklılığı ve fit görüntüsüyle övgü dolu yorumlar aldı. 

 

ekin mert daymaz in havuz paylasimi gundem oldu buralar hep yangin yeri

 

Alev aldı buralar! Evlenmeyi düşünür müsün?

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda fit görüntüsü ve yakışıklılığıyla yoğun övgü alan ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz için takipçileri "Alev aldı buralar", "Karizmanın en saf hali", "Evlilik düşünür müsünüz aceba", "Allahım bu kulun gerçek mi", gibi yorumlarda bulunurlarken meslektaşı Zehra Yılmaz paylaşım için "Yangın yeri hepp" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü.