Efecin Ve Alexsa'dan Yaza Damga Vuracak Şarkı Projesi! 'Bu Şarkı Tüm Yılanlara'

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TikTok fenomeni Kombo Alex lakaplı Alexsa ile Efecin olarak tanınan yazar ve şarkıcı Furkan Efe Cin'den yaza damga vuracak bir şarkı piyasaya çıkmak için gün sayıyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TikTok fenomeni Kombo Alex lakaplı Alexsa ile Efecin olarak tanınan yazar ve şarkıcı Furkan Efe Cin'den yaza damga vuracak bir şarkı piyasaya çıkmak için gün sayıyor. Efecin olarak tanınan Furkan Efe Cin ve Kombo Alex olarak sosyal medyada trend yakalamış Alexsa'dan yaza damgasını vuracak bir şarkı geliyor. Şarkının Türkçe kısmının sözü ve bestesi Efecin'e aitken Rusça okunan kısmı ise Alexsa’ya ait.

 

efecin ve alexsa dan yaza damga vuracak sarki projesi 1

 

Peki Efecin kimdir ?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve yayınladığı şarkılarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı ve sunucu Furkan Efe Cin ya da namı diğer Efecin 26 Mart 2001 tarihinde dünyaya gelmiştir. Burcu koçtur. Aslen Rizeli'dir yaşamını İstanbul'da sürdürmektedir. Radyo Televizyon Sinema ve Sosyal Medya Yönetimi alanlarında iki üniversite eğitimi bulunmaktadır. Kanal 34'te Efecin'le Dobra Dobra programını yapmıştır ve bu programda magazin yorumlamıştır.

 

efecin ve alexsa dan yaza damga vuracak sarki projesi 2

 

Aynı zamanda şarkıcılık da yapan Efecin bugüne kadar Düşler isminde bir şarkı çıkarmıştır ve yakında ikinci şarkısı "Yılann"ı çıkarmaya hazırlanmaktadır. Çocukluğunda Epilepsi hastalığıyla çok fazla mücadele ettiğini söylemiştir. Ailesine sanatçı ve medyacı olmasında çok engel oldukları için kırgın olduğunu söylemiştir. Şarkı söylemeye ilkokulda başladığını söyleyen Efecin sınıf arkadaşlarının artık sus Efecin dediklerini söylemiştir. Düşler şarkısının hikayesini "Herkesin düş kurmaya ihtiyacı var. Herkesin sevdiği ve saydığı birileri var, hayalleri var. Bu şarkı düşleri ve hayalleri olan tüm insanlara" şeklinde açıklamıştır.