Efecin Derya Şen Akbacak İle Leo Yılmaz'ın Ortak Film Projesinde Rol Aldı!

Senaryosu Kanadalı yönetmen Leo Yılmaz 'a ait olan korku gerilim türündeki Zuhruf -Saye filminin  yönetmen koltuğunda Leo Yılmaz otururken görüntü yönetmenliğini ise Yahya Egecan  İnce yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Derya Şen Akbacak, Efecin, Mehmet Atcılar, Sedat Atcılar Selin İyitoğlu, Pınar Savcı, Yiğit Yengin, Yağmur Tazegül gibi isimler yer alıyor.

 

Senaryosu Kanadalı yönetmen Leo Yılmaz 'a ait olan korku gerilim türündeki Zuhruf -Saye filminin  yönetmen koltuğunda Leo Yılmaz otururken görüntü yönetmenliğini ise Yahya Egecan  İnce yapıyor. Oyuncu kadrosunda ise Derya Şen Akbacak, Efecin, Mehmet Atcılar, Sedat Atcılar Selin İyitoğlu, Pınar Savcı, Yiğit Yengin, Yağmur Tazegül gibi isimler yer alıyor.

 

efecin korku filminde rol aldi

 

Filme dair açıklamalarda bulunan Efecin şu sözleri kullandı:

 

efecin korku filminde rol aldi

 

“5 sene tiyatro yaptıktan sonra oyunculuğa ara vermiş müziğe ve sosyal medyaya yönelmişti ama oyunculuğu o kadar özlemişim ki bir baktım müthiş bir teklif yönetmenimize ve Derya Şen Akbacak’a sevgilerimi yolluyorum. O kadar iyi insanlar ki çok güzel ve yorucu bir set geçirdik.

 

efecin korku filminde rol aldi

 

Kasım ayında havuza girdi ya! Daha ne olabilir ki? Bir kere bile titremedim söylenmedim. Filmimiz herkese hayırlı olsun. Erdal karakterine laf etmeyin ama izleyince :)))”