Efecin'den Tuğçe Kazaz'a Sert Sözler! Geçmişte 1-2 Hatan Yok Ki İnanalım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Efecin Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Tuğçe Kazaz'ın seçim ve AK Parti ile ilgili sözlerine cevap verirken sert sözler söyledi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Efecin Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Tuğçe Kazaz'ın seçim ve AK Parti ile ilgili sözlerine cevap verirken sert sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Efecin Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Tuğçe Kazaz'ın seçim ve AK Parti ile ilgili sözlerine cevap verirken sert sözler söyledi. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda Tuğçe Kazaz'ın "AK Parti giderse sen görürsün? Ne olur AK Parti giderse? AK Parti giderse benim üzerimdeki baskı kalkar. Hakaret durur. Aşağılıkça saldırılar durur. Tehditler durur. Ama AK Parti gitse bile bu millet uyanıyor. Bu milletin içerisindeki vatanı savunma vatanı için neyin doğru neyin yanlış olduğunu algılama bilinci artık uyandı ve uyanmaya devam ediyor. Siz o zaman bu millete ne anlatacaksınız? Onu düşünmemiz lazım. Mesele burada Erdoğan değil ki! Mesele bu toprakların şanlı, şerefli, kendi gerçekliğinin, geçmişinin ve medeniyetinin ve ruhunun farkında olan uyanan milleti ne yapacaksınız? Siz onu düşünün!" sözlerine yanıt veren sosyal medya fenomeni Efecin "Ya şimdi nerde denge nerde terazi nerde samimiyet konuşma tarzın bile değişti oyuncusun tamam bu kadar belli etme samimi gelmiyorsun bana bunu bir pencereden bakıp söylemiyorum bence a partisi de c partiside seni samimiyetsiz buluyordur Tuğçe Kazaz geçmişde 1-2 hatan yok ki inanalım yüzlerce hata var" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o video;