Efecin'den Devlerin Aşkı Büyük Olur Şarkısına Farklı Yorum!

Fenoreporter'da imza attığı haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu, şarkıcı ve yazar Efecin, teklisi Devlerin Aşkı Büyük Olur'u yayınlarken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Fenoreporter'da imza attığı haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu, şarkıcı ve yazar Efecin, teklisi Devlerin Aşkı Büyük Olur'u yayınlarken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Fenoreporter'da imza attığı haberlerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sunucu, şarkıcı ve yazar Efecin, teklisi Devlerin Aşkı Büyük Olur'u yayınlarken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

efecin devlerin aski buyuk olur sarkisini yayinladi

 

Müzik aşktır tutkudur bunu bilin!

 

Geçtiğimiz günlerde basında ve sosyal medyada yapacağı işleri duyuran ve gündem yaratan Efecin demo remix albümünün ilk teklisini yayınladı. Sözleri Aşkın Tuna'ya ait müziği ise Halil Karaduman'a ait eseri okuyan Efecin şu sözleri de kullandı : Nu bir demo remix parça bir okumada kaydı alındı ve haftalardır boğazlarımda ağrı olmasına rağmen okudum sırf insanlar daha fazla beklemesin diye.Yakın zamanda sözü müziği bana ait hareketli parçam yayında olacak. Müzik aşktır tutkudur bunu bilin diyerek sözlerini bitirdi .



Etiketler: